La final de an universitar colectam selectiv!

Ştiu ce veţi spune: trebuie să colectăm selectiv în tot timpul anului, nu doar la final de an universitar.

Prefer să fac referire la această perioadă pentru că acum e momentul în care scăpăm de examene, facem curăţenie, ne mutăm din cămin înapoi la mama şi mai “debarasăm” din ce nu ne trebuie. Avem grijă să aruncăm în mod special cursurile şi alte diverse foi adunate de-a lungul anului. Apoi, pe lista lucrurilor de aruncat se mai află borcanele, care cândva au sosit de la mama pline cu bunătăţi, şi sticlele de plastic. Tind să cred că sticle de plastic vom găsi, în special, în camerele de băieţi – e doar o presupunere. 

Acesta este momentul în care putem fi atenţi, mai mult ca oricând, la colectarea selectivă a deşeurilor. În acest sens, EcoRom ne provoacă să ducem deşeurile la punctele de colectare. Pe site-ul campaniei se anunţă:

” Vino în perioada 25 iunie – 28 iulie cu minimum 10 deșeuri de ambalaje la punctele de colectare selectivă și dacă ești surprins de promoteri, primești tichete norocoase cu premii pe loc și te înscrii în tombola pentru marele premiu, o mașină.”

De la Alexandra şi Cătălin am aflat că programul promoterilor din Iaşi este următorul: luni, miercuri, vineri –16:00-19:00, sâmbătă – 10:00-13:00. Aici găsiţi şi harta punctelor de colectare selectivă. 

Toate cursurile de aruncat să se vină la punctele de colectare selectivă! 

  1. T&T says:

    Aaa..e bunainitiativa..si da, ar trebui mereu sa fim atenti la acest aspect. Am caiete de-a lui Jr..o gramada! care pot fi reciclate. De asemeni, chiar si cursurile mele de acum….hă-hă! 1000 de ani si stau si ma incurca într-o (sau întro?) cutie prin camara.
    Si nu e nevoie sa ne asteptam la un premiu dintr-o astfel de actiune. E vorba de viitorul copiilor copiilor nostri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.