Let’s swim!

Nu vă invit la plajă ci la Swimathon Iași. Fundaţia Comunitară Iaşi ne propune să ne răcorim în această vară cu ceva fapte bune şi implicare în comunitatea noastră. 

Organizat sub forma unei competiții de înot, Swimathon ne oferă cadrul de implicare potrivit anotimpului: intrăm pe site , ne alegem o cauză şi ne luăm angajamentul să o susţinem. Sistemul de susţinere este diferit de ce am mai întâlnit până acum: plătim o sumă pentru fiecare tură de bazin. Pe 6 iulie ne încurajăm cauza să realizeze cât mai multe lungimi de bazin și aflăm valoarea finală a contribuției noastre.

Aveţi bănuţi în puşculiţă, nu? Da, bănuţii ăia mărunţi de ne enervează când îi primim de la magazin. Să zicem că alegem să dăm 1 leu pentru fiecare lungime de bazin. Dacă pentru cauza noastră s-au făcut 20 de ture de bazin atunci contribuţia noastă va fi de 20 RON. 

Unde, când: “Evenimentul, cu tradiție atât în țară cât și în Europa,  va avea loc vineri, 6 iulie, între orele 15:00 -18:00, la Ștrandul Municipal și anticipăm că va mobiliza peste 40 de înotători și 1000 de susținători, care împreună vor contribui cu peste 34000 lei la implementarea a 12 proiecte de interes pentru comunitate” – Alina Avătămăniței, coordonator eveniment.

Nu ştiu să înot însă cu siguranţa ştiu să fac galerie! 

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.