Cancan-ul de pe strada mea

Nu ştiu vecinii voştri cum sunt însă ai mei clar sunt buni de angajat la CanCan sau Libertatea. Prea puţini sunt vecinii care îşi văd de treaba lor, de copiii lor, de partenerul lor de viaţa, de rufele de la geamul lor. 

Merg rar acasă, la Vaslui, şi asta a făcut să aud lucruri noi despre mine. Ba chiar am avut norocul să le aud înainte de a ajunge acasă. Probabil să mă pregătesc sufleteşte. Aşadar, pentru că unii vecini nu m-au mai văzut la ochişori de multe luni s-au gândit că sunt foarte ocupată. Adevărat până acum. Totuşi, CanCan-ul nu e CanCan fără ceva neadevărat, nu? Cam acum vreo săptămână mi-a adus la cunoştinţă fratele meu – care face monitorizarea CanCan-ului de pe Strada Castanilor – că eu ori sunt directoare ori lucrez cu Andreea Marin.  Asta zice un vecin care a auzit de la un alt vecin. Dacă mă discută de bine înseamnă că îmi şi vor binele?

Acum vreo patru ani când am fost într-un weekend acasă am aflat că motivul pentru care nu vin la Vaslui e că m-am căsătorit. Culmea, mama mea a aflat de prin vecini că fata ei nu s-ar mai numi Gîlcă. Şi-a găsit vecina de servici cu “ştirile zilei” naşul atunci!

Pentru liniştea vecinilor mei, promit solemn că atunci când voi ajunge directoare, mă voi căsători şi voi lucra cu Andreea Marin voi livra un newsletter special la uşile lor.

Sunt curioasă. Vecinii voştri îşi fac datoria de CanCan-işti?

Sursa foto

 1. Stefan says:

  eu nu stiu cum sunt vecinii tai, da eu abia ii cunosc pe ai mei si nici nu m-a interesat sa-i cunosc asa ca la mine nu merge expresia “restul e CanCan” pentru ca la mine e doar restul. Sa ai o zi buna cu vecinii! 😀

  1. Stefan says:

   din pacate nu am aflat nimic pana acum, ori n-am reusit ori nu m-a interesat. dar daca aflu ( ceea ce e putin probabil avand in vedere relatia mea cu orice vecin ) scriu aici ca sa vada lumea ce se discuta la colt de bloc si nu se da in Libertatea
   🙂

 2. Lasă că vorbeam la telefon cu mama acu’ vreo lună şi îmi spune că o vecină care nu are loc nici de soră-mea are nişte informaţii compromiţătoare despre mine. Şi i-a livrat chestia asta ambalată foarte mişto: “Las’ că ştiu eu ce face fiu-tu la Iaşi…”

  M-am amuzat teribil vreo 2 zile.

 3. :)) Intr-un fel trebuie sa te simti mandra.. daca te discuta inseamna ca esti importanta, odata ce le esti in cap mereu ;)) Mi se intampla si mie mereu… chiar daca am o reputatie buna, tot se gasesc discutii, chiar daca ei cred ca e de bine.. nu obsinuiam sa vin cu prietenul pe la bloc, de exemplu, si cand am inceput sa vin, au inceput si vecinii :)) Doamne, ce m-am mai amuzat.. a doua zi cand a iesit mama in lume a fost acostata: vaiii, am vazut-o pe Roxana si bla bla si bla bla..
  Sa nu se creada ca numai la tara e asa, si la bloc sunt multe ”minuni”…
  Sincer, pe mina ma amuza chestiile astea.. si putin ma intereseaza! Mama zice ca ar trebui… ei nu zau? Atunci oi fi eu mai nesimtita dar tare bine o duc 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.