Cum am fost blogger multicolor

De două ori am fost blogger oficial evenimente şi mi-a plăcut mult! Întâi de toate, le mulţumesc celor care mi-au oferit această titulatură pentru încrederea acordată! 

Prima dată am luat o piatră bloggosferică de iniţiere în ale live-blogging-ului, acum aproximativ două săptămâni, la Atelierul Produselor Creative când am relatat, pe minute, cum e la workshopul susţinut de Andrei Roşca. 

Săptămâna trecută, 7 seri din 7, am fost la Festivalul Multicolor, am privit cu atenţie filmele şi a doua zi v-am povestit pe blog. Lucian m-a întrebat dacă aş vrea să fiu blogger oficial al ediţiei cu numărul patru pentru Festivalul Multicolor, am spus cu drag “Da” şi uite aşa într-o săptămână am fost la film cât nu am mers tot anul trecut. 

Titulatura de blogger oficial m-a responsabilizat. Am fost prezentă la toate serile (cu mici întârzieri la seara Germaniei, recunosc!), m-am străduit să fiu atentă la acţiunea filmului deşi unele chiar nu erau pe gustul meu. De fapt, cred că a fost un maraton multicultural pentru mine: 7 culturi m-au provocat ca într-o săptămână să le descopăr, să le gust prin intermediul cinematecii lor, să nu mă ridic de pe scaun dacă nu îmi place, să îmi dau seama ce a vrut să transmită scenaristul. Îmi luam notiţe seara, în timpul vizionării filmului, pentru că a doua zi aveam de îndeplinit o misiune: să scriu recenzia. Fiecare film a fost o provocare din acest punct de vedere, în mod special filmul Italiei. Am ales să vă scriu ce am simţit când am privit filmul ţării din seara respectivă şi cu ce gânduri m-a determinat să adorm. 

Tot săptămâna trecută am avut ocazia să cunosc un om despre care auzisem numai de bine, citeam numai de bine însă nu apucasem niciodată să interacţionez cu el în offline: Dragoş Preutescu, colegul meu blogger oficial. În unele seri ne-am îndulcit cu jeleuri sau caramele, în altele dădeam cu presupusul cu privire la ce urma să se întâmple în film, comentam cu privire la spectatorii care plecau din sală în timpul filmului, ne întrebam reciproc “Oare ce-o să scriu mâine?” şi, a doua zi, ne citeam şi felicitam pentru recenzie. 

Cu alte cuvinte, mulţumesc echipei care a muncit în acest an la organizarea Festivalului Multicolor pentru ocazia oferită! Aa..şi pentru tricoul personalizat!

  1. Felicitări pentru o treabă bine făcută şi la cât mai multe realizări!
    Îţi mulţumesc în numele întregii echipe multicolore pentru că ai acceptat provocarea noastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.