Reusim impreuna?

“Oare sufletul ce spune?”, aceasta este întrebarea care mi-a rămas în minte după o primă vizionare a spotului realizat de Vodafone. 

Dar, nu vă uitaţi la spot ci ascultaţi vorbele spuse de Victor Rebengiuc. Sunt un român optimist de când mă ştiu şi mă bucur să văd cum o companie ca Vodafone a gândit o campanie prin care se doreşte incurajarea ţării. Nu vor să ne vândă un abonament sau un telefon. Vor să ne încurajeze, să ne facă să ridicăm capul din pământ şi să schimbăm ceva în comunitatea noastră. 

Video-ul a fost postat pe youtube acum 3 ore şi are (abia) 302 vizualizări şi 163 aprecieri. Nici pe Google nu ai prea multe rezultate însă tind să cred că mâine vom share-ui cu toţii spotul. 

Fie reuşim împreună, fie ne vom risipi încercând singuri…. Adevărat, nu? 

 

 1. Dumitru says:

  Nu stiu daca e un viral in toata puterea cuvantului… si in nici un caz scopul spotului nu e de a ne incuraja, etc. Noi, oamenii de marcom stim care e scopul 🙂

  1. Anca Gilca says:

   Dumitru, eu il vad ca pe un filmulet cu potential ridicat de a fi viral. Aseara, la ora 23, avea 300 si ceva de vizualizari iar acum are 10.232:) Asa este, exista posibilitatea ca oamenii sa se ataseze de brand doar din acest motiv: au atins o coarda sensibila. Dar, prin acest spot ei nu vor sa vanda nimic. Vedem ce urmeaza.

 2. Cosmina says:

  Dumitru, dincolo de strategie, de “marcom” si alte chestii pe care le-am invatat pe la diverse scoli sau de unii singuri, cred ca ceea ce spuna Anca este ca filmuletul e motivational, si tocmai acest caracter il poate face viral, ceea ce ni s-a si demonstrat.
  Mie imi place si mi se pare ca are un caracter de memorabilitate.
  Just enjoy it and share 🙂

 3. T&T says:

  Mesajul e bun…l-am vazut chiar aseara la teveu si pe parcursul lui ma gandeam “o fi vreo campanie de adus diaspora acasa”..cand colo…Vodafone…a stricat tot! Daca era Romtelecom era altceva 😀

  1. Anca Gilca says:

   Parerea mea este ca cei de la Vodafone au reusit in mai multe randuri insa de data aceasta spotul vine cu un mesaj motivational in momentul potrivit. Creativul potrivit la momentul potrivit:)

 4. Dumitru says:

  Scuze. Ar fi trebuit sa adaug si “principal” – scopul principal nu este acela de a ne incuraja. Deci toata lumea are dreptate. Printre scopuri e si acela de a ne motiva… 🙂

 5. CostinC.info says:

  M-am uitat de mai multe ori la filmuleţ şi am ascultat cu atenţie. E un mesaj interesant, dar nu mă aşteptam să fie realizat de cei de la Vodafone. Felicitări lor! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.