Am o scuza sa ma uit la seriale

Care este cel mai potrivit moment să începi un serial nou? Da, corect! Când ai de predat proiecte, de dat examene, de scris o dizertaţie şi de îndeplinit ceva taskuri pentru job. Ce pot eu să fac dacă serialul, în opinia mea, este chiar foarte bun? 

Am doar patru seriale pe care le urmăresc: Grey’s Anatomy, Cougar Town, Mad Men şi The Good Wife. Din fericire, cu trei dintre ele sunt la zi cu episoadele. Din păcate, însă, The Good Wife am început să vizionez abia de săptămâna trecută, la recomandarea unui coleg de facultate. Şi m-a prins! Vă daţi seama că fac ceva treabă şi apoi îmi iau o binemeritată pauză de doar 40 min să mai văd un episod?

Totuşi, am o scuză să mă uit la seriale. Grey’s Anatomy este foarte bine scris şi povestea doctorilor m-a atras din anul doi de facultate. Să zicem că mai şi învăţ trucuri mici despre ce să fac în caz de accidentare uşoară. 

Cougar Town e genul acela de serial uşor, cu episoade de 20 min, care mă face să râd. Recunosc că mă uit şi pentru că îmi place tare mult de Courney Cox. 

Mad Men. E oare student la “Comunicare şi relaţii publice” care să nu se uite la acest serial şi să nu se fi uitat la Lie to me? Din Lie to me e clar că învăţam cum să aduc argumente când jucam “Mafia”. La Mad Men găsesc interesant să descopăr cum ajung ei să prezinte clientului ce au lucrat. Totuşi, prea mult sex şi prea multe ţigări pentru un serial.  

Am ajuns şi la noua mea “dragoste”: The Goof Wife. Primele episoade nu m-au impresionat, erau doar cazuri. Apoi am ajuns la episoadele cu Eli Gold, directorul de imagine al lui Peter Florrick. Nu cred că pot numi “strategie” ceea ce lucrează Eli pentru campania lui Florrick însă îndrăznesc să le numesc “şmecherii interesante”. Şi personajul interpretat de Julianna Margulies (Alicia Florrick) îmi place, are atitudine, ştie să argumenteze. 

Dacă mai ştiţi seriale din care pot învăţa ceva şi m-ar ţine lipită de laptop, poate chiar să aibă deja vreo 4 sezoane, vă rog să îmi spuneţi după 5 iulie!

  1. Am reacţionat la articolul tău, fiindcă sunt şi eu fan al doua dintre ele – Grey’s Anatomy şi The Good Woman. N-am ştiut de Mad Men şi asta mă face să caut să-l văd, că tot sunt într-o oarecare pauză. Ai dreptate, te uiţi la seriale tocmai când ai avea mai mult de lucru, dar şi relaxarea este necesară. În plus, cum ziceai sunt extrem de bine scrise. Mi-a plăcut şi Lie to me, dar m-a enervat că l-au întrerupt, cumva fără un final. Pot să-ţi recomand alte două seriale interesante: Fairly Legal şi The Mentalist

  2. Mia says:

    Am auzit si eu de The Good Wife dar nu m-a atras asa de tare o sa incerc sa ma uit si eu. Insa si eu sunt in vant dupa seriale 😀 Momentan am la activ 6 seriale dintre care cu 5 sunt la zi : Gossip Girl, How I Met Your Mother, Two And A Half Men, Suburgatory si Cougar Town iar nu de mult timp m-am apucat de Desperate Housewives de care sunt complet innebunita:x.

  3. Jacqueline says:

    In afara de Cougar Town m-am uitat si eu cam la toate de pe lista. Pot sa zic ca ai niste scuze bune, intr-adevar, dar, cum am simtit pe propria piele… nici un serial nu te ajuta sa te incadrezi in deadline-uri! 😀

  4. Pingback:Filme de weekend de iarna | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.