Tic-tac, tic-tac: PR Tea de Iasi vine!

Bababum! Dacă e primăvară sau toamnă atunci e loc de evenimente marca PRIME Iaşi! 

E timpul să servim un  ceai cu aromă de relaţii publice, ceai care are o reţetă scrisă şi transmisă cu pasiune de Iuliana Decianu, Diana Ciobanu, Oana Filip, Ruxandra Zaharia şi încă o serie de membri PRIME Iaşi. Această ediţie este coordonată de Cosmin Prodan care a fost băiat drăguţ şi responsabil: drăguţ pentru că şi-a lăudat echipa de proiect (formată din fete) aici şi responsabil pentru că a făcut ca o nouă ediţie a acestui eveniment să fie un succes! 

A şaptea ediţie PR Tea de Iaşi vă pune faţă în faţă cu directorul Direcției pentru Relații Publice și Protocol a Camerei Deputaților – Gabriela Enea care  vă va răspunde la întrebările referitoare la provocările şi contrângerile impuse de practicarea PR- ului instituţional din cadrul unei prestigioase instituţii publice.

Vă sfătuiesc să răsfoiţi puţin acest interviu pentru a afla mai multe despre Gabriela Enea ca specialist şi să vă convingeţi că e rost să vă înscrieţi. 

Pentru înscrieri treaba e simplă: click aici şi pe 16 mai mergeţi la Librăria Cărtureşti pentru a sta de vorbă, într-un cadru informal, cu Gabriela Enea. 

See you there!

CategoriesEvenimente
  1. Pingback:De facut maine :) | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

  2. Pingback:Cariera ta in PR si Comunicare incepe aici! | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.