Festival de arta contemporana – FreshArt

La evenimentele care urmăresc dezvoltarea profesională tot merg. Rar mă opresc însă asupra evenimentelor care au accent pe arta nonformală. Să ne oprim aşadar în “staţia” în care uităm să facem asta din cauza ocupaţiilor zilnice şi să facem cunoştinţă cu tineri artişti şi cu elevii curajoşi din echipa de proiect!

Un festival de artă care să aducă împreună mai mulţi artişti şi diverse forme de manifestare ale creativităţii este o premieră în Iaşi şi susţine imaginea de capitală culturală formată de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, proiectul a obţinut finanţare şi a fost scris de trei elevi de la Colegiul Negruzzi. Aceşti tineri au nevoie de o echipă. Ai ocazia până pe 10 mai să te înscrii ca voluntar. Dacă ai talent, te poţi înscrie cu trupa de teatru/ streetdance, la atelierele de handmade, sculptură, la demonstraţiile de grafică şi facepainting ! Trebuie doar să completezi formularul de pe pagina de Facebook – www.facebook.com/FreshArtFest – şi vei fi contactat !

Festivalul de artă contemportană FreshArt se va desfăşura în perioada 25 – 27 mai, în zona centrală a Iaşului (str. Lăpuşneanu, Piaţa Unirii, Bulevardul Ştefan cel Mare). Vor avea loc o serie de evenimente artistice şi culturale, punându-se accent pe arta contemporană, non formală şi postmodernă: teatru stradal, demonstraţii de streetdance, atelier de sculptură şi handmade în aer liber, demonstraţii de graffiti, expoziţie de fotografie. 

O scurtă pauză în presesiune (sau chiar sesiune pentru unii) ne prinde bine aşa că nu avem nicio scuză să nu ne vedem la FreshArt! 

Mult succes echipei de organizare! 

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.