Ne vedem la One night for one life!

După un weekend prelungit ce poate să fie mai frumos decât să îţi faci planuri pentru o nouă zi libera sau măcar pentru o seară în oraş? 

Eu vă invit să îmbinăm distracţia şi caritatea şi să ne vedem joi, 10 mai, în Club Motor. 

18 studenţi la “Marketing şi Comunicare în Afaceri” organizează evenimentul caritabil “One night for one life” cu scopul de a strânge fonduri pentru Delia Andreea Tobol, o fetiță de 8 ani, din Iași, ce suferă de chist arahnoidian de fosă posterioară, retard psihomotor. Acest diagnostic atrage după sine imposibilitatea Deliei de a merge, probleme de vedere şi de vorbire. Delia mai are nevoie de 4000 de lire pentru a plăti în avans, tratamentul de specialitate (medicație, kinetoterapie, logopedie) pentru șase luni, la o clinică din Londra. 

Începând cu ora 21.00, pe 10 mai, în Club Motor ne putem bucura de o faptă bună pe care o vom face şi de trei momente artistice:

Mydas, iluzionistul semifinalist de la “Românii au talent”

Trupa de dans Explosive

  • Trupa VUNK 

Organizatorii au pregătit surprize și premii ce vor fi oferite spectatorilor pe baza invitației. Toți cei care vor achiziționa invitații vor beneficia de vouchere la salina Terra Centrum.

Invitațiile vor putea fi achiziționate de la standul din Iulius Mall (în zona supermarketului) și din Club Motor, începând cu data de 2 mai, în schimbul unei donații minime de 25 de RON. Suma strânsă din donații va reveni integral Deliei Andreea Tobol.

Mai multe detalii despre Delia și “One Night for One Life” se găsesc pe www.onenightforonelife.ro și pe pagina de facebook “One Night for One Life”. 

Ne vedem pe 10 mai, în Club Motor?


CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.