Bagajelul si..la gara! CNSC ne asteapta!

Alături de colegii mei din PRIME Iaşi am făcut cam în fiecare primăvară câte o plimbare la Bucureşti. Am îmbinat curiozitatea de a afla cât mai multe despre domeniul nostru de studiu de la specialişti cu dorinţa de a vizita capitala şi de a ne revedea prietenii. 

Acum vă zic şi vouă, studenţilor la “Comunicare şi relaţii publice” (şi nu numai), să pregătiţi un bagaj cam pentru 3-4 zile şi să recuperaţi seminariile ca să puteţi merge la Bucureşti la Congresul Naţional al Studenţilor la Comunicare. 

Prietenii noştri din PRIME România anunță desfășurarea celei de-a noua ediții a Congresului Național al Studenților la Comunicare, eveniment ce va avea loc între 3-5 mai, la Rectoratul Universității Politehnice București

CNSC 2012 are ca temă imaginea în lumea divertismentului: cum se naște, cum se construiește, ce o afectează, ce o menține, cum  se gestionează, dar și ce o reface după o criză.

Te așteaptă 2 zile de conferințe, în care vei avea ocazia să afli tehnici, strategii și secrete de la personalități precum:  Andi Moisescu (Producător General APROPO TV),  Mona Segall (Producător General „Românii au talent”), Marian Dorobanțu (Promotion Executive INNA Management), iar în cea de-a treia zi vei putea pune în aplicare cunoștințele acumulate, alături de alți studenți de la Comunicare din Brașov, Sibiu, Cluj și București în cadrul workshop-urilor organizate.

Pentru a te înscrie, parcurge următoarele etape:

  1. Intră și completeză formularul pe http://www.cnscpeweb.ro/inscrieri/;
  2. Trimite un mail de confirmare a înscrierii pe adresa: anastasia.panus@yahoo.com, cu numele și prenumele tău, numărul de telefon și tipul de participare pentru care optezi (Conferință/ Conferință+workshop);
  3. Fă-ți bagajul și hai alături de PRIME Iaşi la evenimentul dedicat nouă!

CategoriesEvenimente
  1. Pingback:Iasi: Creative Combo by IQads | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

  2. Pingback:Sa selectam evenimentele | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

  3. Pingback:Cariera ta in PR si Comunicare incepe aici! | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.