Am citit povestea viselor cu dichis

Weekend-ul meu a început cu Povestea viselor cu dichis la Coriolan.

După cum probabil aţi aflat de pe pagina de Facebook a Coriolan, mai puteţi vizita şi astăzi spaţiul de poveste pentru vise dichisite în cazul în care vă căsătoriţi în curând, aveţi nunta de argint/aur, sunteţi domnişoară/cavaleri de onoare/socri.

Vă aşteaptă o colecţie de servicii pentru nuntă: fotografi, cameramani, specialişti în aranjamente florale, wedding planneri, designeri, DJ’s.

Deşi nu mă mărit cu siguranţă prea curând vă pot spune că ieri m-am distrat copios în Povestea viselor cu dichis şi mi-am încântat ochişorii totodată. M-am distrat pentru că Octavian Istrate (care am auzit că are şi singura şcoală de DJ din Moldova) a adus nişte jucării cu muzică faină şi combinaţii de lumini şi mai faine. Ne-a lăsat şi pe noi să învâtim degetele pe discuri şi să  colorăm pereţii în ritmul muzicii. Imediat ce fac rost de poze vă fac în ciuda 🙂

Bineînţeles că am analizat rochiile de la Chotronette şi m-am întrebat (din nou) dacă aş avea curaj să mă îmbrac aşa colorat şi neconvenţional. Când voi încerca promit să share-uiesc poze.

Aa, să nu uit de luna de miere! Mi-a plăcut e puţin spus! M-a surprins şi mirat modalitatea de prezentare a agenţiei de turism Corporate Voyage. Vă zic, într-o duminică aşa frumoasă merită să faceţi un tur al lumii în miniatură!

Până la ora 16, astăzi, îi găsiţi la sediul Coriolan (din Fundaţie) pe Fondante, Floral Studio, Chotronette, Coriolan, Corporate Voyage, The Gathering.

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.