BizCamp la Iasi

Mă bucur să observ că tot mai multe evenimente care se întâmplau doar la Bucureşti acum se desfăşoară şi la Iaşi! 

Un astfel de eveniment este şi BizCamp – A Carrer School for students and young professionals.  După cum zic şi organizatorii, anul acesta BizCamp devine un eveniment naţional şi pe 23 aprilie începe maratonul în cele trei mari centre universitare: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara. 

Ne putem înscrie la patru conferinţe şi două workshopuri. În cadrul conferinţelor vor fi abordate teme ca: talent, skills, expertiză şi personal branding. Workshopurile sunt încă o surpriză însă cred că în curând vor fi postate pe site temele şi vom afla şi care sunt specialiştii care le vor susţine. 

La ediţia de la Bucureşti, printre speakeri se numără: Adi Despot, Mihai Sturzu, Vali Bărbulescu, Bogdan Naumovici, Mirela Podea (Publisher Zile şi Nopţi),  Anne Nussbaecher (HR Manager Kika Romania), Oltea Cereceanu (HR Business Partner Coca-Cola HBC). Rămâne de văzut dacă tot aceşti speakeri vor veni şi la Iaşi. 

BizCamp Iaşi va avea loc la Hotel Ramada, pe 3 mai. 

Sugerez să urmăriţi site-ul pentru a fi la curent cu ce se întâmplă la Bucureşti şi cu update-urile de la Iaşi. De contul lor de Facebook am fost destul de dezamăgită. 

Ne vedem acolo!

Later edit: Au fost afişate numele speakerilor pe site. Aici.

Later edit 2: Din participant am devenit speaker. O prezentare va fi despre studii în străinătate 🙂 

CategoriesEvenimente
  1. Şi eu m-am înscris. 🙂 Doar că sunt nelămurită cu workshopurile. Pe site zice că de pe 10 aprilie ne putem alege la ce workshopuri să mergem, dar încă nu s-au afişat care vor fi. Trebuie să primim vreun mail?

    1. Anca Gilca says:

      Asa este, din pacate nu stim inca ce workshopuri vor fi. Nici macar pentru editia de la Bucuresti (care e peste cateva zile) nu se stie exact cine va sustine workshopurile. Cred ca da, vom primi mai multe informatii pe e-mail si banuiesc ca ne vom putea schimba optiunea in cazul in care nu ne place workshopul la care ne-am inscris deja. Ne vedem acolo!

  2. Pingback:Sa selectam evenimentele | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.