Atelierul de panza si Super Sacosa

Azi de dimineaţă m-am pornit alături de Cosmina, Daniel şi Oana la Conferinţa “Iniţiative RSC pentru o lume mai bună: Antreprenoriatul social – posibila soluţie pentru incluziunea socială”. Nu am să descriu tot ce s-a întâmplat în cele patru ore de până acum pentru că mi-a atras atenţia în mod special prezentare lui Iulian Ifrim.

Iulian reprezintă Asociaţia Viitor Plus şi ne-a povestit despre Atelierul de Pânză – o combinaţie grozavă între antreprenoriat social şi creativitate.

La Atelierul de Pânză lucrează persoane defavorizate social si persoane cu handicap. Aruncaţi un click aici să vedeţi ce lucruri minunate poate face o echipă de oameni coordonată de o persoană entuziasmată, care priveşte dincolo de partea financiară a unei afaceri. Dacă am reţinut bine, la Atelierul de Pânză lucrează 6-7 persoane şi realizează produse cu gândul la natură: produsele sunt din bumbac netratat, neînălbit, nevopsit, utilizează hârtie reciclată şi au zero resturi de producţie.

Aşadar, Asociaţia Viitor Plus a plecat la drum cu gândul de a combate poluarea, de a opri pe noi – cei care plecăm în fugă la cumpărături mereu – să mai luăm pungi de plastic de la magazin ca mai apoi să le aruncăm şi de a integra pe piaţa muncii persoane din categorii defavorizate. Aşa a luat naştere Atelierul de Pânză.

Sacoşele arată foarte bine şi sunt şi ieftine! Când ajung la Bucureşti clar fac o vizită la sediul Atelierului. Până să ajungem la capitală ar mai fi varianta de a face comandă online. Dacă vă plac modelele şi vreţi să vă faceţi cadou de Paşte o astfel de sacoşă, daţi-mi un semn ca să dăm comanda împreună către Atelierul de Pânză.

Astfel de proiecte merită susţinerea noastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.