Final RIUF Iasi 2012

Da, s-a terminat RIUF Iaşi! Am lăsat să treacă vreo trei zile. Am făcut asta pentru că abia luni dimineaţă am conştientizat că s-a terminat şi a fost totul foarte bine. 

În calitate de organizator, îndrept privirea cu mulţumire şi recunoştinţă către cei care mi-au fost alături deşi poate nu ne cunoşteam decât din online, către cei care au răspuns pozitiv propunerilor de colaborare, către cei care au răspuns cu răbdare la toate mailurile şi telefoanele mele, către cei care au scris pe blog şi au făcut târgul de universităţi cunoscut, către elevii care ne-au zâmbit mie şi lui Daniel când ne-au întâlnit pe holurile din licee sau când au venit la RIUF, către cadrele didactice care an de an au încredere în noi, către oamenii de presă care m-au ajutat foarte mult în ziua conferinţei de presă (şi nu numai), către PRIME Iaşi care a fost alături de mine şi anul acesta! 

În calitate de masterand, vă spun că a fost o experienţă fenomenală! Am învăţat în trei luni de lucru la RIUF cât nu credeam că pot să învăţ în ani de zile! 

În calitate de prietenă, le zâmbesc şi le mulţumesc celor care au fost alături de mine şi mă sunau să mă întrebe dacă am nevoie de o mână de ajutor la lipit afişe, împărţit pliante, lipit stickere pe paharele de cafea, făcut documente. Da, am descoperit în această perioadă că am prieteni cu calităţi nebănuite! Vă mulţumesc pentru răbdare şi timpul investit într-un eveniment care, până la urmă, nu însemna nimic pentru voi. 

RIUF Iaşi 2012 a fost un succes şi datorită vouă! Vă mulţumesc sincer! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.