Ce-i cu anvelopele de iarna?

Săptămâna aceasta am plecat în expediţie la Suceava cu Daniel şi Cosmina. Tăt bun! Ne-am dus să le povestim elevilor despre RIUF-ul de la Iaşi de pe 22 martie.

Pentru că nu ne-am încadrat în timp am plecat cu ceva întârziere din Iaşi şi Daniel a trebuit să ne cam sperie pe mine şi Cosmina. Deh, eu şi Cosmina nu ne putem lăuda cu prea multe cunoştinţe despre maşini.

Daniel însă a mai povestit câte ceva din experienţa sa ca şofer. Bineînţeles că discuţiile noastre s-au legat de zăpada care încă mai era pe marginea şoselelor, de gheaţa care apărea când te aşteptai mai puţin tot pe marginea şoselelor şi de curajul şoferilor români. Daniel a venit cu informaţiile despre anvelope, iar eu şi Cosmina cu argumentele.

Când eu şi Cosmina ne vom lua maşină clar vom învăţa din spusele lui Daniel:  pune bani deoparte din timp ca să nu te trezeşti că zici: “E prea scump! Nu îmi permit să îmi cumpăr si anvelope iarna şi anvelope vara!”. Cu vreo 1000 Ron ne cumpărăm avelopele de iarnă şi ne asigurăm că vor fi şanse mici să împingem la maşină.

Ei, cum ar mai fi ca eu şi Cosmina să plecăm singure în deplasare, să ne îmbrăcăm frumos cu rochiţă şi toculeţ şi să împingem la maşina împotmolită în nămeţi?

  1. T&T says:

    Rochita? Toculet? Nu cred ca se potrivesc cu zapada! Dar daca se intampla, nu cred ca va fi nevoie sa impingeti! Va fi suficient sa iesiti din masina… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.