Start inscrieri PR OUTLooK, editia a II a!

După cum ştiţi deja, PRIME Iaşi aduce primăvara cu o serie de evenimente dedicate studenţilor la “Comunicare şi relaţii publice”, “Marketing si Comunicare in Afaceri”, “Jurnalism” (master): PR OUTLook, ATELIERELE PRIME Iaşi, PR Tea de Iaşi.

Luna aceasta avem parte de o revenire a proiectului PR OUTLooK – conferinţă cu un specialist din SUA. La prima ediţie am participat la o videoconferinţă cu  James Grunig – Profesor Emerit al Departamentului de Comunicare de la Universitatea din Maryland.

Anul acesta, echipa de organizare a decis să îl aducă la Iaşi pe Kenneth Wetzel – Şeful Biroului de Presă al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București. Da, chiar el! Cine prinde un loc la cea de a doua ediţie a PR OUTLooK va avea ocazia să afle despre The essentials of institutional PR chiar de la omul ambasadei SUA la Bucureşti. Domnul Wetzel va explica rolul specialistului de relaţii publice în menţinerea conexiunii cu mediul jurnalistic, care sunt tehnicile de comunicare utilizate şi alte insight-uri din biroul de presă al unei instituţii publice.

Degeaba vă mai ţin  eu de vorbă aici că  voi deja cred că vreţi să fugiţi pe www.primeiaşi.ro să descarcaţi formularul de înscriere. Hurry up pentru că formularul trebuie completat şi trimis la proutlook@primeiasi.ro până pe 13 martie!

 

CategoriesEvenimente
  1. Pingback:Cariera ta in PR si Comunicare incepe aici! | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.