Concurs national de informatica la Iasi

Când văd studenţi care ies din tiparul clasic al vieţii de student şi se implică în activităţi de voluntariat ca să se dezvolte personal şi profesional nu pot decât să scriu cuvinte de laudă! Aşadar, felicitările mele de azi merg către Asociaţia Studenţilor la Informatică Iaşi pentru că organizează, în parteneriat cu Facultatea de Informatică Iaşi, un concurs naţional de informatică. 

Concursul „FII Competition” a ajuns la a patra ediţie şi doreşte să atragă atenţia asupra tinerilor talentaţi doritori de o carieră în IT. În acest an lucrurile se vor întâmpla frumos şi în mediul online şi în mediul offline ieşean, în perioada martie – iunie. 

Concursul are patru secţiuni, fiecare dezvoltată pe o arie specifică din IT, garantând astfel participarea unei arii extinse de elevi şi studenţi ce vor putea astfel să-şi dezvolte şi să-şi dovedească abilităţile. Cele patru secţiuni pregătite de către organizatori sunt: Tehnologii Web, Algoritmică şi Programare, Securitatea Informaţiei şi Artă Digitală. 

Elevi şi studenţi interesaţi, aruncaţi zilnic un ochi pe site-ul concursului: http://www.fiicompetition.ro/f12/ şi reţineţi că anul trecut s-au înscris peste 1000 de participanţi. Mai mult decât atât, premiile oferite câştigătorilor au atins pragul de 4000 €. 

Mult succes şi participanţilor, dar şi organizatorilor! Un concurs naţional organizat de o echipă din Iaşi necesită foarte multă muncă!

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.