Sa vALLuntariem

Săptămâna trecută vă anunţam cu mirare şi bucurie că am câştigat o carte. Pentru că mâine voi intra în posesia cărţii (conform telefonului de azi de la firma de curierat)  m-am gândit să fac o combinaţie: să mă bucur de premiul oferit de Chinezu şi să le dau de lucru angajaţilor Editurii ALL.

Să explic. Editura ALL a iniţiat de curând campania “vALLuntar”, o campanie online prin care editura doreşte să încurajeze lectura şi voluntariatul. Dacă bloggerii citesc şi scriu recenzii ale cărţilor citite atunci Editura ALL va face voluntariat. Mai mult decât atât, totul se calculează cu atenţie sau am putea spune că se pontează:

fiecare recenzie scrisă de un blogger valorează 15 minute de voluntariat

fiecare comentariu la postul cu recenzia valorază 3 minute de lucru

Omuleţii de la Editura ALL vor face voluntariat în perioada 26 martie – 8 iunie în centrele alese de primii trei bloggeri care adună, prin posturi şi comentarii, cele mai multe minute de lucru.

Eu voi scrie despre cartea  ”Cum să câștigăm timp – Simplify Your Life”, de Marion Kustenmacher și Werner Kustenmacher, apărută la Editura ALL şi câştigată de la Chinezu, iar voi veţi ajuta şi vă veţi implica scriind comentarii la acel post. Fiţi fără grijă că vă dau eu de veste când am scris recenzia:)

Bloggerii doritori de implicare sunt invitaţi să citească mai multe aici şi aici. Sistemul e simplu: alegi o carte de pe www.all.ro, o primeşti gratuit acasă, o citeşti, scrii pe blog o recenzie, promovezi articolul şi rogi toţi prietenii să comenteze. Astfel, bloggerii vor aduna mai mult timp de voluntariat pentru angajaţii Editurii ALL.

Să citim, să scriem şi să le dăm de lucru omuleţilor ALL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.