CFR-ul vietii! Mai bine pe langa tren!

Ieri m-am gandit că ar fi frumos să vin şi eu acasă, la Vaslui, dacă tot nu am apucat să vin deloc după vacanţa de Crăciun. Da, veţi spune că prost moment mi-am ales şi vă dau dreptate!

La 17.08 a plecat trenul din Iaşi. Am respirat uşurată şi cu mult curaj gândindu-mă că dacă a pornit la timp şi bine am toate şansele să ajung ok acasă. Cu o zi înainte, cu acelaşi tren, plecase acasă Alex. Ghinionul a făcut ca la el să se strice locomotiva şi din Ciurea s-a întors cu microbuzul înapoi în Iaşi. So, eu am fost norocoasă! Nu s-a stricat locomotiva, însă am ajuns în Vaslui cu o ora întârziere. Am stat într-o haltă al cărui nume l-am uitat şi am tot aşteptat să treacă alte trenuri.

Bineînţeles că am aşteptat în frig, fără sa primesc veşti de la vreo persoană autorizată. Tot ce auzeam erau presupuneri ale călătorilor: “Sigur s-a stricat locomotiva şi aşteptăm un alt tren să vină după noi ca să ne ducă la Vaslui”, “Cică aşteptăm să vină un accelerat de la Galaţi”, “Sigur mai stăm aici vreo oră”.

Da, înţeleg că vremea este potrivnică şi că traficul de toate tipurile este încurcat, însă nu inţeleg de ce:

1. cât timp am îngheţat de frig în acea haltă controlorii efectiv au dispărut! Nu au venit să ne spuna cât şi de ce aşteptăm. Nu vroiam să îşi ceară scuze pentru situaţie, ba chiar îi cred că şi ei îngheţau de frig ca şi mine, dar vroiam măcar să ştiu cât mai am de aşteptat.

2. site-ul www.infofer.ro nu merge.

3. nu răspunde nimeni la acel număr de telefon care e pentru “Informaţii/Relaţii clienţi”.

Nu degeaba încep românii să aleagă sistemul privat în cât mai multe domenii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.