Am castigat o carte si (sper) timp

Chinezu, în colaborare cu Editura ALL, a organizat un concurs rapid şi simplu: îi spuneai care este cea mai mare problemă care o ai cu gestionarea timpului şi puteai câştiga cartea  ”Cum să câștigăm timp – Simplify Your Life”, de Marion Kustenmacher și Werner Kustenmacher, apărută la Editura ALL.

I-am zis şi eu, cu sinceritate, care e problema mea: ” Problema identificată la mine şi la cei din jurul meu care poartă diagnosticul “workaholic” este legată direct de timpul personal. Da, ne place să muncim, ne place ce muncim, nu ne gândim deloc la cât muncim şi cât timp investim. Vine apoi un moment în care viaţa profesională îţi oferă o pauză (câteva zile, o săptămână sau chiar cateva ore pe zi) şi ne dăm seama că ne simţim singuri şi că prietenii noştri nu ne mai sună să ne invite în oras, la un tenis, la o bătaie cu bulgări. Ii învinuim pe ei şi le zicem că ne-au uitat. De fapt, e vina noastră, a workaholicilor, că o perioadă lungă de timp am refuzat ieşiri în oraş şi invitaţii la cafea.
Problema mea, ca workaholic, ar fi să găsesc un echilibru între ceea ce lucrez şi timpul acordat prietenilor.”

Vestea faină a venit aseară pe Twitter: voi primi cartea în câteva zile. După ce o citesc (şi sper să fac asta cât mai curând) voi scrie o recenzie.

Mulţumirile se indreaptă către Chinezu şi Editura ALL.

  1. Loredana says:

    Felicitari, Anca, pentru premiu! Iti doresc si eu – cu ajutorul cartii si cu mult exercitiu – sa ajungi sa ai o viata in care toate sa fie prezente: sa muncesti si cu drag, sa ai timp si pentru tine, sa ai timp si pentru prieteni si pentru familie.

    Da, se poate sa le faci pe toate – insa, e drept, trebuie putina vointa si niscaiva exercitiu.

    Succes!

  2. Pingback:Sa vALLuntariem | Anca Gîlcă - Un Român Optimist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.