Imi place iarna cu zapada si nu cu fleoscaiala!

Da, știu că am mai spus asta și acum câteva zile, însă cum să nu mă repet când nici nu îmi vine să ies din casă gândindu-mă că iar am să mă murdaresc ca o rață!?

Asa este, poate problema e la mine si nu stiu sa merg cand afara e vreme ploioasa (sau e iarna prefacuta)!

Nu-i corect si  nici frumos! Ma imbrac frumos, imi iau cizmulitele maro (curate!) si pornesc cu treaba prin oras. Clar, prima balta din campusul caminului e a mea, a doua la fel…si tot asa! Cand am ajuns in tramvai trebuie sa fac prima interventie: scot servetelele umede si sterg cizmele. Cobor din tramvai la statia potrivita, ma indrept catre biroul persoanei cu care am intalnire si, in fata biroului (ascunsa dupa un colt), ca o super-business-woman, scot servetelele umede si…sterg cizmele maro care sunt murdare de noroi pana la genunchi.

Mai sunt si zile in care uit servetelele umede acasa si cand intru intr-o incapere am senzatia ca imi vine sa imi las picioarele la usa ca sa nu ma fac de ras ca sunt murdara mai ceva ca un copil!

Imi place iarna, ba chiar e anotimpul meu preferat insa ma gandesc serios sa imi mut aceasta preferinta in dreptul altui anotimp!

Ma pregatesc sa plec de acasa si constat ca s-a epuizat stocul meu de servetele umede…

*Sursa foto: http://de3xmascul.blogspot.com

CategoriesForme diverse
  1. T&T says:

    Stiu si eu? Crezi tu ca e corect sa dai vina pe…iarna? Ia gandeste-te ? Daca strazile ar fi curate, daca s-ar mai da cu un jet de apa din cand in cand, daca n-ar fi atatea alei si “dupa blocuri” neasfaltate? Daca toti cei care sapa santuri pentru diverse (apa, telefoane, gaz, etc) ar avea grija sa-si asfalteze santurile facute, daca…,daca.., daca…atunci iarna, indiferent cum arata ea, ti-ar parea mult mai frumoasa. Vremea dupa sufletul omului, noroiul dupa sufletul edililor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.