Invitatiile Stefanei Arteni

O data cu publicarea interviului cu Stefana Arteni am promis ca va voi tine la curent cu prezenta sa pe scena. Vin si primele vesti frumoase:)

Jurnalul cu soapte, 25 ianuarie 2012, ora 19, CCS Iasi – este un spectacol antidrog. E o piesa cu si despre tineri, dar nu numai pentru ei. Mesajul indeamna la reflectie asupra deciziilor luate si la modul in care ne este influentata viata atunci cind suntem atrasi in capcana drogurilor. Stefana e cam scumpa la vorba si nu am putut sa aflu decat ca va juca rolul unei dependente de droguri.

“1984”, 28 ianuarie si 11 februarie, ora 19, Ateneul Tatarasi.  Pentru aceasta piesa va pot garanta ca se merita vazuta! Am vazut-o acum o luna si nu am regretat!  Spectacolul poarta semnatura lui Adrian Buliga, iar distributia ii prezinta pe cei noua studenti ai sai care pornesc cu mult curaj in lumea actoriei! Stefana joaca rolul Juliei si va incanta publicul si cu scene care vor aduce zambetul pe buze, dar si cu scene care vor uimi. (aha…sa o vedeti cum tipa!)

Nu sunt critic de teatru, ba chiar nu ma pricep deloc la asta insa va pot spune ca imi place la nebunie cum joaca Stefana si ca voi ocupa un loc pe randul din fata la ambele piese!

P.S: Dupa spectacolul de miercuri, 25 ianuarie, voi reveni cu poze si detalii.

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.