Thanks, RIUF 2011! Welcome, RIUF 2012!

Va spuneam zilele trecute pe Facebook ca am patru litere si o data pentru voi: R-I-U-F si 22 martie.

Anul trecut am trait experienta grozava de a lucra la cel mai mare targ de universitati din Romania – Romanian International University Fair – exact pe ceea ce mi-am dorit mereu: promovare. Alaturi de trei fete care imi sunt prietene am decis sa formez echipa si sa ii dam batai! Am avut emotii cat casa, am cam plans cand am vazut ce multi elevi si studenti asteapta in fata locatiei pentru a participa la targ si la final de zi ne-am bucurat de o reusita care ne-o dorim si in acest an!

Peste 2 luni si exact 2 zile va avea loc la Iasi RIUF 2012 si pentru aceasta editie deja am inceput sa lucram. Am pornit sedintele si planificarea cu mult entuziasm, cu amintiri si glume de anul trecut si, bineinteles, cu invataminte din greselile editiei trecute.

Pentru mine, RIUF 2011 a reprezentat un soi de explozie profesionala! Cea mai faina! RIUF 2012 se anunta a fi un fel de bomba cu ceas care va scoate ce e mai bun din echipa de organizare!

Le-am intrebat si pe fete ce a insemnat RIUF 2011 pentru ele si va las sa le descoperiti.

Anca Chelariu: Mare si reusit, parerea mea!

“Munca sustinuta, concentrare, gandire strategica, creativitate, solidaritate…sunt doar o parte dintre cuvintele care imi vin in minte cand ma gandesc la RIUF 2011. Fiind de aceasta data de cealalta parte a baricadei -in culisele evenimentului- am avut ocazia sa privesc totul din perspective multiple, am avut posibilitatea sa lucrez cu oameni frumosi si talentati, am invatat lucruri noi din mers si de la fiecare coleg in parte, am avut norocul sa contribui – chiar daca intr-o mica masura- la organizarea unui eveniment mare.

In loc de final, va spun: “The greatest danger for most is not that our aim is too high and we miss it, but that our aim is too low and we reach it”. Sa indraznim cat mai mult si “sa visam fara masura”!

Diana Ciobanu: RIUF 2011 a trecut, “ceva” a ramas

“Cuprind ceea ce s-a intamplat in cateva saptamani din primavara lui 2011 in cuvantul “viteza”.

Discutia serioasa pe care am avut-o cu Anca inainte de a intra in echipa m-a pus pe jar. Urmau zile pline, aducatoare de responsabilitate, munca, grija… Pana sa ajungem in ziua evenimentului a trebuit sa facem cateva sedinte in care am pierdut notiunea timpului (baze de date, e-mailuri, raspunsuri, telefoane… printre care mai scapam un capuccino sau o napolitana si o barfa cu zambete dupa, apoi iar treaba).

In ziua targului nu stiam (inca) la ce sa ma astept. Le-am pus cap la cap abia la final: multa comunicare, deschidere si rabdarea de a explica (si repeta) informatii tuturor celor interesati; curajul de a starni curiozitatea vizitatorilor pentru toate activitatile din cadrul targului; exercitiul flexibilitatii in momente de criza si satisfactia primita in pragul noptii, in urma numararii vizitatorilor; bineinteles, adaug feedback-ul pozitiv primit din partea organizatorilor la nivel national.:)

Nu pot decat sa indrept recunostinta si multumiri “echipei fetelor”: RIUF a fost o experienta care mi-a  intarit opinia ca un un lucru este bine facut atata timp cat beneficiezi de increderea si seriozitatea oamenilor alaturi de care lucrezi.

Hai, RIUF Iasi! Cu spor sa fie si in 2012!”

Otilia Serdenciuc: va urma … RIUF 2012

“Doresc sa repet aceasta experienta si la anul”- cred ca este fraza care spune totul despre organizarea RIUF 2011 si, drept urmare, iata ca ma numar si pe lista echipei din acest an:) Nici acum nu cred ca îmi dau bine seama ce m-a cucerit atât de mult. Initial, cred ca am luat-o ca pe o provocare. Evenimentul era de o dimensiunea mult mai mare decât cele în organizarea carora am fost implicata pâna atunci, era ceva nou pentru mine, plus echipa din care faceam parte era formata din 4 fete care nu mai lucrasera în aceasta formula, dar care s-au dovedit a fi un sincron perfect pentru ce urma sa se întâmple. Ritmul alert în care am lucrat a adaugat plus de valoare experientei: prezentari în licee, zeci de mailuri, nenumarate texte de promovare, toate  sustinute temeinic de canile cu 3 în 1 nelipsite de la întâlniri. Apoi, soseste ziua evenimentului cu voluntari entuziasti si harnici, cu elevi si studenti care de care mai interesati si reunirea întregii echipe care a stat în spatele a ceea ce a purtat numele RIUF 2011.

Iar în final, nu pot decât sa zic: va urma … RIUF 2012.”

Echipa fetelor – Diana, Anca C., Otilia, Anca G. – deapana amintiri despre RIUF 2011 si asteapta cu nerabdare RIUF 2012!

CategoriesEvenimente
  1. Pingback:Vine RIUF-ul, bine-mi pare! | Geamul Deschis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.