Am casa mea…in online

Va spun cu drag “Bine ati venit in noua mea casa!”

Sa va servesc cu un ceai sau o cafea in timp ce facem turul locuintei mele. E micuta asa ca am asezat totul in dulapioare mici si le-am dat si nume astfel incat sa stiti ce veti gasi acolo:

1. Evenimente – clar, sunt activa! Am un dulap plin si ordonat cu evenimente la care am participat, pe  care le-am organizat sau la care as vrea sa particip

2. Interviuri – Imi place sa cunosc oamenii care pentru unii dintre noi sunt doar antreprenori, persoane care au afaceri de succes sau o cariera intr-un anumit domeniu. Usile acestui dulap se deschid cel mai usor pentru ca vreau sa cunoastem impreuna aceste exemple.

3. Interviuri obisnuite – Am in jurul meu persoane la care tin foarte mult si care pentru mine reprezinta exemple! Vi le voi prezenta si voi deschide usile acestui dulap o data pe luna.

4. Profesional – E un dulap nou achizitionat. Mi-a trebuit ceva curaj sa ii probez usile si sa indraznesc sa le deschid si pentru voi. Aici am explicat mai multe.

5. Coltul cu ganduri – si noua mea casa pastreaza o nota cel putin la fel de optimista ca mine. Dupa usile acestui dulap am sa ascund acele ganduri care ne mai gasesc pe unii dintre noi.

6. Forme diverse – n-as zice ca-i un fel de debara acest dulap, insa clar e dulapul in care pun ceea ce nu stiu unde sa pun.

Mai gasiti in noua mea locuinta si exemple de organizatii/companii/proiecte care inseamna ceva pentru mine si le sustin cu drag!

Bine ati venit sub noul meu acoperis online! Va astept in vizita cat mai des!

CategoriesForme diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.