Sa utilizam “Remove post”

De felul nostru suntem nişte curioşi şi ne place să încercăm clickurile noi aduse de aplicaţiile de pe Facebook. Vrem să aflăm ba ce maşina ni se potriveşte, ba câţi copii vom avea, ba cât de bogaţi vom fi, ba ce nume de indian avem. Mai mult chiar, am descoperit că poţi să afli şi dacă vei supravieţui în anul 2012!

Mai in glumă, mai în serios, trebuie să recunoaştem că  pe Facebook-ul nostru drag au apărut o groază de aplicaţii care nu fac altceva decât să ne aglomereze peretele şi să ne enerveze prietenii. Printre cinci posturi despre horoscop şi două despre numele de indian şi ce masina ni se potriveste îi va fi cam greu prietenului nostru să urmească ce piese sau ştiri am mai postat.

Curăţenia este cuvântul de bază! După ce ne potolim toate curiozităţile cu aplicaţiile vieţii este foarte frumos (ba chiar indicat!) să apăsăm pe butonul magic “Remove post”.

Eu am renunţat la a mai urmări ce postează unele persoane tocmai pentru că wall-ul lor a devenit foarte aglomerat din cauza acestor aplicaţii. Nu mai spun că sunt momente în care pagina principala a Facebook îmi este plină de aplicaţiile altora şi obosesc până ajung la ceva ce ar putea să mă intereseze.

Concluzii: ne potolim curiozitatea, facem aplicaţia, zâmbim frumos văzând că vom avea o super maşina şi selectam frumuşel “Remove post”. Toată lumea e fericită şi cu wall-ul curat!

    1. Anca Gilca says:

      Da;)) Eu ma bucur pentru binele prietenilor mei: ca vor avea copii, ca vor avea masina, ca vor trece peste anul 2012 si sunt ceva mai pasnica. Am mai dat si eu pe alocuri “remove friend” insa doar in cazuri extreme;))

  1. Da, sunt foarte de acord cu ceea ce spui. Mai ales este enervant aplicatiile (invitatiile ) pt jocuri. Pb este ca majoritatea sunt incepatori ca si mine si habar nu avem la ce se folosesc unele aplicatii si butoane.
    Deci aceasta postare poti sa o pui pe facebook si o sa-ti multumeasca multa lume (ca si mine de altfel).
    Multam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.