Nu am avut curaj pana acum si nici acum nu cred ca am. Nu am curajul sa scriu posturi din domeniul in care lucrez. Daca e sa astept sa ma intalnesc cu domnul Curaj probabil mai trec luni bune asa ca trebuie sa incerc macar.

In categoria “Profesional” voi incerca sa scriu lucruri care le-am invatat de-a lungul timpului, greseli care le-am facut. Vor fi posturi care vor plictisi pe unii dintre voi si vor fi posturi in care poate va veti regasi.

Ca sa pun in practica acest mini-plan redactional trebuie sa arunc o privire peste ceea ce fac. Asadar:

  • Am crescut in ONG-uri. As putea sa spun ca sunt “voluntar specialist”, dar ma indoiesc ca exista asa o denumire. Inca mai cochetez cu activitatile din organizatii non-guvernamentale.
  • Organizez evenimente. Primul eveniment organizat de mine a fost un bal mascat si cam a fost un esec. Provocarea cea mai mare a venit cu editia de primavara RIUF 2011 la Iasi si s-a dovedit a fi un succes.
  • Tin prezentari. Anul trecut am depasit cu mult numarul magic 100, cu public restrans, numeros si foarte numeros.
  • Sunt trainer. Sa ai asa o meserie e absolut genial! De vreo patru ani ma bucur de weekenduri cu distractie si invataminte alaturi de participanti si de colegii traineri.
  • Ma mai intitulez PR. Aici e frica mea cea mai mare! Lucrez pe proiecte diverse si in unele ma ocup de partea de PR. Mi se pare uneori ca nu sunt inca pregatita de asa o titulatura, insa ma straduiesc. Sunt la varsta la care gresesc, invat eu si invata si cei din jur.
  • Imi place microfonul. Dupa vreo cinci ani de radio mi-e greu sa il uit pe “cavalerul microfon” asa ca atunci cand mi se spune “nice voice” profit de ocazie sa fiu voiceover sau animator.

De-a lungul timpului am intalnit oameni care au fost atat de rabdatori cu mine incat m-au invatat ce stiau, mi-au aratat ca e normal sa gresesti si e frumos sa inveti din greseli. Cand le multumeam imi spuneau sa nu uit cum au fost ei cu mine si sa fiu si eu la randul meu la fel cu cei care vor invata cu si de la mine.

Nu sunt inca in masura sa invat mare lucru pe cineva insa pot sa va impartasesc cate putin din ceea ce fac in fiecare zi si sa invatam impreuna din greseli.

Curajul de a scrie la aceasta categorie cred ca va veni cu timpul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.