De dragul fotbalului vasluian

Nu joc fotbal, nu imi place sa privesc meciuri, nu inteleg regulile. Da, mai sunt persoane care stiu despre ce vorbesc. Cu toate astea, cand aud de echipa galben-verde parca tot imi este trezit interesul si ascult cu atentie stirea sau daca e sa ma contrazic cu cineva tin cu FC Vaslui.

http://istoria-fotbalului-vaslui.blogspot.com/Cei mai tineri dintre noi stiu de FC Vaslui si al sau Porumboiu. Cei care au fost tineri inainte de 1989 s-au bucurat de evolutia fotbalului vasluian. Printre acei tineri vasluieni se numara si bunul meu prieten T&T. Nu doar ca s-a bucurat de meciurile echipelor Mecanica Vaslui si Viitorul Vaslui, ci a colectionat materiale de-a lungul timpului si acum a pus in practica ideea un proiect care va incanta microbistii galben-verzi: “Din istoria fotbalului vasluian“.

Va invit sa cititi primele posturi de pe blogul proiectului sa va convingeti de ceea ce face pasiunea dintr-un om. Am aflat de la T&T ca proiectul nu se va limita doar la posturi pe Facebook si blog, insa am promis ca nu voi divulga nimic.

Iubitori ai fotbalului vasluian, enjoy it!

P.S: 1. Pentru blog, click aici

         2. Pentru pagina de Facebook (care ar vrea Like-uita), click aici

CategoriesForme diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.