Cum am castigat 50.000 RON

Azi dimineata la ora 9.25, cand inca imi era somnul dulce, primesc asa un sms: “Felicitari! In  urma extragerii la sort SUPERBINGO METROPOLIS v-a desemnat castigatorul 50.000 RON. Pentru informatii apelati la numarul”. Am scris mesajul intocmai cum l-am primit.

Cel care m-a “fericit” pe mine de dimineata, in ultima mea zi de vacanta, este detinatorul numarului de telefon: 0751 840 838.

Nu am participat la nicio tombola si nu am cumparat bilete pentru nicio tragere la sorti.  Nu este prima data cand primesc asa o veste minunata. In a treia zi de Craciun am primit un telefon prin care eram anuntata ca am castigat 80.000 lei si pentru ca am refuzat sa  primesc premiul m-am ales cu o injuratura de toata frumusetea de la cel care ma sunase.

Mai interesant de atat: ieri am fost in vizita la niste rude, intr-o comuna din Vaslui. Un domn in  varsta din sat daduse veste mare cum ca el a castigat o suma mare la un concurs organizat de Orange. Trebuia doar sa cumpere cartele in valoare de 50 euro ca sa poata intra in posesia premiului. Grav este ca acest domn era foarte pornit sa plece la oras si sa cumpere cartele. Cu greu l-au convins doi tineri ca este victima unei inselaciuni.

Dati de veste parintilor, bunicilor, matusilor, unchilor care credeti ca ar putea sa pice in plasa nenorocitilor care se tin de astfel de inselaciuni. Sa nu cumpere cartele Orange, sa nu tasteze coduri pe motiv ca se doreste verificarea abonamentului de telefonie mobila, sa nu sune inapoi la numere care trimit sms-uri fantoma.

Castigul meu…intr-o alta viata 🙂

*Sursa foto: http://www.obiectivbr.ro

CategoriesForme diverse
  1. Gabita says:

    Doamne, Anca, acum voiam sa te sun si sa te felicit pt premiul castigat!Dar se intampla si astfel de “premii” sa mai castigi in viata asta…

  2. In judetul Vaslui, comuna Vladia, un domn a raspuns “concursului” de la Orange si a cumparat cartele in valoare de 50 de euro. Si sunt sigur ca alte zeci de persoane naive au fost inselate in acest mod. Trebuie facut ceva. Dar nu se poate face mai nimic, decat sa ignoram toate mesajele si telefoanele de acest gen, daca stim ca nu am participat la nicio tombola/concurs.

  3. Anca Gilca says:

    Noi, cei mai tineri, le vom ignora. Noi mai citim pe site-urile de stiri si pe bloguri despre astfel de cazuri, insa omul mai in varsta, naiv si entuziasmat va raspunde apelului si va cumpara cartele sau va tasta nu stiu ce cod care ii va aduce o factura la telefonie de sute de lei. Eu mi-am sunat deja niste matusi si le-am povestit in ideea de a le pune in garda. Cred ca asta putem face deocamdata pentru cei de langa noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.