Lansare “Andiamo” la Iasi

In aceasta seara, de-o manuta cu Amelia Gheorghita , am poposit la lansarea cartii Andiamo semnata Alice Nastase si Simona Catrina. Ne-a placut atmosfera, ne-au placut discutiile desi, poate, ne-am fi asteptat la o altfel de lansare.

In introducere, Alice Nastase ne-a impartasit bucuria ei de a fi prezenta la Iasi si a lansat topicul discutie: “Diferiti, dar impreuna”. Cu alte cuvinte, s-au emis opinii pe baza subiectului pe care probabil il abordam cu totii vrand- nevrand: diferentele dintre femei si barbati.

Andreea Raducan a fost invitata special la acest eveniment si a incantat publicul cu cateva cuvinte despre cartea sa intitulata Reversul medaliei, despre experienta sa ca sportiv de performanta si despre diferentele dintre femei si barbati in lumea sportului.

Simona Catrina a fost cea care m-a incantat cel mai mult, in mod deosebit. O prezenta discreta, cu interventii scurte, insa profunde. Am notat o idee a Simonei, idee aprobata de multe doamne prezente in sala: oamenii diferiti sunt mai compatibili decat oamenii asemanatori. “Cred foarte mult in puterea de atractie a contrastelor”, a mai adaugat Simona Catrina pe finalul discutiilor.

Au intervenit cu opinii si reprezentantele sexului frumos din public, iar cele mai indraznete au fost premiate cu cartea celor doua scriitoare. As fi vrut foarte mult sa aud si o parere masculina, insa domnii au fost foarte linistiti, poate chiar prea linistiti. La final, am primit si un cadou dragut.

Maine, Alice Nastase si Simona Catrina vor fi prezenta la Suceava pentru a lansa cartea Andiamo si pentru a interactiona cu cititoarele.

Cu ocazia lansarii, am aflat ca Alice Nastase este fan inrait Peter Gabriel si ca atunci cand a cunoscut-o pe Simona Catrina nu s-a impacat deloc bine cu ea, ba chiar se certau atat de tare incat erau pe punctul de a nu mai fi colege de camera. Acum sunt cele mai bune prietene.

CategoriesEvenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.