Am vizitat Turnul Goliei si mi-a placut!

Sunt de aproximativ patru ani in Iasi, insa nu am apucat sa vizitez prea multe. Motivele le discutam alta data, doar va zic sa nu ma certati. Partea buna cand ai prieteni dragi alaturi este ca te mai scot din rutina(Thank you, Cosmina!). La sugestia Cosminei, m-am pornit ieri sper Turnul Goliei si tare bine am mai facut! Mi-a placut ca am aflat lucruri frumoase despre Iasi, ca am urcat cele 128 trepte si ca am vazut Iasul (de la inaltime) de pe terasa turnului!

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi în parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi si Consiliul Judetean Iasi organizeaza expozitia de fotografie de epoca „Iasi în Epoca Unirii de la 1859”.

Expozitia are loc în Turnul Manastirii Golia si este deschisa publicului, în mod gratuit, în perioada 24 Ianuarie 2011 – 04 Februarie 2011, de luni pâna vineri, în intervalul orar 10.00-17.00 si sâmbata între 10.00-14.00. Scopul expozitiei este de a promova monumentele istorice devenite astazi obiective turistice din judetul Iasi, ilustrate în contextul Unirii de la 1859. Totodata, expozitia îsi propune sa arate momente ale Unirii de la 1859.

Turnul poate fi vizitat si in perioada 7- 28 februarie, joia si vinerea, in intervalul orar 12-17.

Astept impresii dupa ce vizitati si voi!

CategoriesForme diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.