Pentru ca este luni voi spune “Buna dimineata!!!” desi acum e ora 13.10!

Avem nevoie sa auzim un “Buna dimineata!” plin de entuziasm, optimism si curaj ca sa putem incepe cu bine un nou an universitar. Da, un an mai sarac ca celelalte…dar, cum zic bunicii nostri, “Lasa, mama, noi sa fim sanatosi!”.

Foarte frumos in aceasta zi de luni e ca vezi multa lume fericita. Motivele sunt diverse: bobocii sunt incantati ca au ajuns studenti, cei mai mari se bucura ca isi revad colegii si pot savura o cafea la Balena sau la Cantina si sa mai afle ce a mai facut fiecare, altii se bucura ca mai au putin si termina facultatea.

Reteta inceputului de an universitar pare a fi cam aceeasi la toata lumea: cazari, stat la coada, platit, cumpar ziar, cautat gazda/chirie sau chiar job, mers la interviuri, primit refuzuri si mai apoi vesti bune, completat Cv-uri pe siteurile de joburi, citit orarul si organizat seminariile in asa fel incat sa avem cat mai mult timp liber, ignorat cursurile, cautat noile cluburi/cafenele/baruri. Eheeee..viata de student!

Uff..si se pare ca optimismul meu a iesit din moarte clinica!Era si timpul…

Dragilor, sa va bucurati de inceputul de an si de lucrurile marunte din jurul vostru ca lucruri marete nu cred ca se vor intampla prea curand…mai ales pe plan profesional(simtiti cumva iz de pesimism aici?)!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.