” Nu am rabdare sa conversez cu un om mai sarac cu duhul”

Ne departam putin de presa de scandal si purtam o conversatie pasnica si chiar interesanta cu Andreea Balan. Cantareata ne demostreaza ca, intradevar, se poate sa fii prietenos daca esti tratat ca atare!

Ma bazez pe trecutul Andreei Balan in peisajul muzical al Romaniei si trec peste prezentari. Va invit sa mai descoperiti inca “un centimetru” din cea care canta, danseaza, rade, iubeste, se maturizeaza si creste alaturi de publicul care a consacrat-o si care a ajutat-o sa se reinventeze mereu.

IasulMonden: Publicul a crescut alaturi de tine, dar si tu ai crescut alaturi de public, pe scena. Ai rezistat schimbarilor de pe piata muzicala si mereu ai grija sa vii cu ceva nou. Cum faci sa intuiesti momentul potrivit schimbarilor?

Andreea Balan: Este greu sa te lansezi dar cel mai greu este sa te mentii. Reteta nu o are nimeni, de aceea putini au rezistat in timp. Totul tine  de capacitatea fiecaruia de a intelege cum functioneaza industria si de a fi un cu un pas inaintea celorlati.  Tine si de noroc cateodata.

IasulMonden: Care sunt ingredientele alcatuirii succesului pentru Andreea Balan?

Andreea B.: Foarte multa munca, talent la muzica si dans si capacitatea de  a intelege si de a profita de oportunitatile benefice carierei mele.

IasulMonden: Crezi in noroc sau doar in munca si dorinta omului? Ce conteaza mai mult pentru a reusi in viata?

Andreea B.:Toate 3 in urmatoarea ordine: dorinta omului, multa munca si mult noroc. Fara un ingredient n-ai cum sa reusesti.

IasulMonden: Ai lansat un single, foarte “proaspat”, abia scos de la lucru. L-am ascultat si ne place! Cand vom avea parte si de un videoclip si pe ce idee te vei axa in realizarea videoului?

Andreea B.: Pe  10 mai plecam in Corfu si-l filmam acolo. E primul clip in 12 ani filmat in strainatate. O sa fie colorat si cu muulti palmieri!

IasulMonden: De pe albumul “Superwoman” care este piesa ta preferata si care este motivul?

Andreea B.: “Nevermind”  pentru ca e o balada frumoasa, de suflet in care se regasesc toti aceia care au suferit sau sufera din dragoste.

IasulMonden: Ai incercat mai multe culori pe parul tau. Putem spune ca esti curajoasa! Cum ti- a placut mai mult de tine: blonda, bruneta?

Andreea B.: Nu am incercat roscat. Mie imi place mai mult blonda decat bruneta dar brunetul a fost necesar la vremea lui si m-as schimba oricand daca asa trebuie si asa ma reinventez.

IasulMonden: Sa dansam putin cu cuvintele. Esti superstitioasa? Care este superstitia care te sperie cel mai mult?

Andreea B.: Nu sunt deloc superstitioasa.

IasulMonden: Crezi in dragoste la prima vedere, in suflet pereche sau esti de parere ca dragostea e ca soarele( azi e, maine nu e)?

Andreea B.: Nu credeam in dragoste la prima vedere pana sa-l intalnesc pe Keo.  De asemenea nu cred in iubirile de o viata dar s-ar putea sa ma insel ca in primul caz, o sa vad in timp.

IasulMonden: Ce te enerveaza cel mai tare la oamenii din jurul tau?

Andreea B.: Prostia. Nu am rabdare sa conversez cu un om mai sarac cu duhul.

IasulMonden: Presupunem ca ai putere decizionala. Care sunt cele trei legi pe care le- ai promulga la nivelul Romaniei?

Andreea B.: Nu-mi doresc aceasta putere. Nu ma intereseaza politica si toate legile.

IasulMonden: Spune- ne un moment penibil prin care ai trecut si din care ai reusit sa iesi cu brio.

Andreea B.: Au fost moment penibile  in viata mea dar cu simtul umorului am trecut peste.  Asta  e, in viata sunt si moment mai putin placute. De exemplu, am cazut pe scena si m-am prefacut ca asa era coregrafia onduindu-ma pe podea.

(Interviu publicat in IasulMonden si Zile si nopti)

CategoriesInterviuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.