Anca Badiu:”As fi dispusa sa fac aproape orice pentru muzica”

E de parere ca cine nu stie sa piarda nu va castiga nimic in viata. Este prezenta pe scena muzicala din Romania inca din 2002, ea fiind membra a trupei Class. In 2006 decide sa lucreze la primul proiect solo si de atunci am auzit mult mai des numele “Anca Badiu” in playlisturile radiourilor. Anca se descrie ca fiind ambitioasa, incapatanata si fidela. Aceste caracteristici ne determina sa o credem cand ne spune ca promite lansarea unui single nou in zilele urmatoare, single intitulat More&more. In urma interviului cu Anca am tras concluzia ca o aprecieaza foarte mult pe Madonna si ca, la fel ca Madonna, nu va renunta cu una cu doua la muzica si la prezenta remarcabila pe scena!

IasulMonden: Ai lipsit o vreme din peisajul muzical. Cum ai petrecut aceasta perioada de timp?

Anca Badiu: Am lipsit motivat deoarece am incercat si zic eu ca am si reusit sa gasesc o noua piesa care sa se potriveasca stilului meu de acum. Sper sa va placa.! IasulMonden : Cum vei incerca sa te diferentiezi de ceea ce exista deja in muzica din Romania?

Anca Badiu: Inca de la inceput muzica mea a fost catalogata ca fiind ceva diferit si unic pe piata muzicala romaneasca prin stil si sound. Acum am adaptat stilul meu la ce este la moda acum si abia astept reactiile fanilor.

IasulMonden : Cu cine lucrezi in proiectele muzicale pe care le pregatesti?

Anca Badiu: Intotdeuna am incercat sa am aproape oameni profesionisti. La acesta noua piesa am lucrat cu Ionut Radu alias John Puzzle,iar noul single se numeste More&more,iar in urmatoarele zile o veti auzi pe toate posturile nationale de radio.

IasulMonden : Cand cazi in “butoiasul” cu melancolie ce artisti iti place sa asculti?

Anca Badiu: Beatles, Kelly Clarkson, Marylin Manson, Stevie Wonder, Madonna

IasulMonden : In deschiderea carui concert al unui artist international ti-ar placea sa canti?

Anca Badiu: Madonna

IasulMonden : Ce sacrificii ai facut pentru cariera si ce ai mai fi dispusa sa faci?

Anca Badiu: De multe ori mi-am neglijat familia, ma refer la faptul ca de sarbatori in loc sa fiu cu ai mei sunt de multe ori plecata in concerte. Dar acest lucru nu il consider un sacrificiu prea mare, pentru ca atunci cand vine vorba de fanii mei, familia imi permite. Iubesc scena, publicul si energia care se creeaza intr-un concert de-al meu si as fi dispusa sa fac aproape orice pentru muzica.

IasulMonden: In opinia ta, cat de importanta este scoala/educatia in formarea unei cariere?

Anca Badiu: Foarte importanta si dupa parerea mea un artist adevarat invata tot timpul. Un artist, in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa isi intretina vocea luand lectii de canto si fiind tot timpul in pas cu ultimele sounduri de afara.

IasulMonden : Suntem femei, deci trecem la beauty. Cum te mentii in forma? Totusi…nu ti se citeste varsta pe chip si esti de invidiat pentru multe femei!

Anca Badiu:  Sport si o alimentatie echilibrata. Atunci cand ai o viata activa si nu faci excese nu ai cum sa nu te mentii frumoasa.

IasulMonden: Daca ai putea sa te reincarnezi intr-un obiect vestimentar care ar fi acela si de ce?

Anca Badiu: Nu cred ca te poti reincarna intr-un obiect vestimentar!

IasulMonden: In incheiere, ce sa ii aduca duhul din lampa Ancai Badiu?

Anca Badiu: Multa sanatate si un turneu prin care sa ajung sa imi vad mai rapid fanii din Iasi!

(interviu realizat de Anca Gilca pentru revistele IasulMonden si Zile si Nopti Iasi)

CategoriesInterviuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.