Doar intrebari…

Saptamana aceasta ma tot gandeam ce subiect sa abordez pentru articol, despre ce sa scriu pentru a putea vorbi cu voi astfel incat sa nu mai fiu eu cea care viseaza continuu la o viata frumoasa. Observ ca avem cu totii intrebari cu privire la viitor, job, bani, relatii, sanatate. Ohoo…nu se opresc nicicand intrebarile!

Va mai fi criza? Vom avea job dupa ce dam licenta? Inca nu am scris nimic la licenta, mai am timp? Vom reusi sa avem casa noastra? Facem nunta anul acesta sau mai bine asteptam sa treaca criza? Ma tot cert cu el de cand avem probleme cu banii, oare vom depasi cu bine aceste momente? Oare ar fi bine sa vand masina? Creste dobanda la credit, ce ma fac?

Mda, cam multe intrebari care ne ingrijoreaza si care ne adancesc in grija pentru ziua de maine. Eu ma rup de orice intrebare care ma ingrijoreaza, ma rup pentru 24 de ore!! In aceste 24 de ore voi fi doar eu cu mine si pentru mine! Merg la cinema cu fetele, merg la teatru cu un bun prieten, ies in Copou cu cel care stie sa imi aduca zambetul pe buze oricand, ies la karaoke sa ma amuz si sa amuz pe altii, merg la radio si aleg doar piese optimiste, cu un mesaj special si un beat care te face sa te ridici de pe scaun si sa fredonezi cateva versuri! In aceste 24 de ore voi rade si voi fi binedispusa cum nu am fost nicicand! Ma voi uita la probleme si le voi spune ca voi reveni maine sa le fac K.O!

Am devenit iar cea care vede viata in culori calde? Cred ca nu pot fi altfel! Este un sistem de autoaparare: ma prefac ca vad viata mai usoara si asa voi rezolva si problemele!

Sunt Anca Gilca si asta voi face in fiecare saptamana, va voi convinge ca putem sa facem K.O problemele prin controlul propriilor noastre emotii si ganduri! Iti doresti ceva? Lupta! Nu pleca deloc capul in fata greutatilor, maine va fi mai bine! Daca nu maine, macar saptamana viitoare…

Tot va fi bine, cumva, candva!

(articol publicat in revista IasulMonden)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.