20 de ani de emisie! Radio VoxT !

13 martie este o zi speciala pentru echipa si ascultatorii Radio VoxT!

Se implinesc 20 de ani de cand VoxT emite pentru ieseni pe 104 Fm!

Sarbatorim impreuna cu voi maine incepand cu ora 9 si pentru ca este ziua noastra facem cinste! Am pregatit premii pentru cei care vor fi alaturi de noi pe 104Fm Iasi, 102,2 Pascani sau www.radiovoxt.ro!

Din luna octombrie am intrat in echipa VoxT si sunt fericita ca am ocazia sa sarbatoresc, alaturi de colegii si mentorii mei, cei 20 de ani de emisie! Sunt fericita ca am ocazia sa fiu “kinderul” din Efectul de seara care va tine companie intre 18 si 22 cu muzica buna, informatii si balbe (da! recunosc!)!

Va multumim ca ne ascultati Datorita voua Radio VoxT a crescut mare si aniverseaza 20 de ani de emisie!

Anul trecut promiteam sa nu ne oprim…si nu ne-am oprit!!


Radio VoxT, e vocea ta!

CategoriesEvenimente
 1. Laura says:

  La multi ani, draga mea Anca! Toti cei care ati facut si facti parte din echipa VOX T aveti un loc SPECIAL in inima mea, si asta nu va putea schimba NIMENI!!! ;). Va multumesc!

 2. T&T says:

  …acum 20 de ani?? hmmm..eram vecini cu cei de la VoxT in T18: ei la 810, eu la 811 !! Chefurile noastre le deranjau deseori emisia, dar deh! eram tineri : Paul Iancu, Gabi Rotaru, Bobofon de la tehnic si altii …isi mai aduce cineva aminte de ei? sper sa nu incurc personajele…primeam dedicatii pe bere si tigari…buni vecini !! :))) O, tempora !…

  La multi ani si din partea mea !!

  1. Anca Gilca says:

   oo..iti amintesti bine!:) sambata am avut onoarea sa cunosc prin telefon oameni care au pus bazele Radio VoxT! Ziua de 13 martie a fost absolut speciala pentru mine si multumesc tie si tuturor celor care sunt alaturi de noi:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.