Geek Meet la Iasi

Am avut parte azi de un eveniment foarte fain, cu invitati interesanti de la care am aflat ba una, ba alta.

Asociatia Studentilor la Comunicare si Relatii Publice9 fete PRIME au fost “Fetele de la PR” intr-o sala plina de informaticieni de la care, intre noi fie vorba, nu prea am inteles nimic ca omuletii au vorbit pe limba lor:). Am fost foarte incantata ca am avut placerea sa ii revad si reascult pe Marius Ursache (Grapefruit) si Adi Mironescu (Ideografo) care ne-au vorbit despre consumatori si importanta intelegerii nevoilor acestora- personas, branding personal si prezenta noastra pe online.

Am profitat de partea de “networking” si am cunoscut oameni noi cu care exista posibilitatea sa colaboram( nu se stie niciodata!).

Mi-am notat si o carte care pare interesanta si sper sa gasesc timp sa o citesc : “Nebunii conduc azilul” de Allan Cooper.

Bucuroasa sunt ca am aflat termeni noi azi ( da da!Deci am retinut totusi ceva de la informaticieni!), am revazut si reascultat oameni din domeniul meu de activitate si am fost alaturi de PRIME!

Thank u girls (Istrate, ti-am promis ca te pun pe blog!): Diana, Otilia, Andreea, Andreea Istrate ( Mrs. President!), Sabina, Crina, Amelia, Mary!

Asteptam  Geek Meet 2  cu nerabdare!

CategoriesEvenimente
  1. Andreea Istrate says:

    Asteptam GeekMeet Iasi #2 cu nerabdare, intr-adevar.

    Sar’mana Anca pt tastarea numelui meu in ideea de a-mi inlatura “competitoarea” Andreea Istrate, cl. a XI-a.

    Pro sau contra flash?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.