Cateodata nu ne alegem noi soarta, ci ea ne alege pe noi

Ne numim oameni chiar daca uneori nu facem nimic sa ne castigam acest “nume”, ii judecam poate prea aspru pe cei care pot sa faca ceva pentru ceilalti din jur si nu o fac, dar foarte rar ne intrebam daca si noi am putea contribui cu lucruri mici la fericirea altora!

De curand am aflat despre cazul unui tanar din Husi care nu si-a ales soarta, ci din contra ea l-a ales pe el.

Ionut Bahnar are 28 de ani si sufera de diabet de la varsta de 14 ani. In luna februarie a anului trecut a fost diagnosticat si cu insuficienta renala cronica, alaturi de alte boli in stadii avansate.

Doctorii de la spitalul Parhon din Iasi i-au recomandat de urgenta un transplant renal, intrucat el face momentan dializa peritoniala acasa. S-a gasit un donator in persoana tatalui sau, insa costurile operatiei depasesc 10.000 de Euro!

Am inceput sa mediatizam acest caz in speranta ca asa contribuim la zambetul si speranta unei zile de “maine” pentru un tanar care merita toate eforturile noastre!

Familia a reusit deocamdata sa deschida un cont in care doritorii pot dona orice suma. Este vorba despre RO69CECEC001946253659111  SUCURSALA CEC BANK FILIALA HUSI  si      RO98CECEVS0302RON0009965.

Cazul a intrat si in atentia columbofililor din toata tara, astfel incat puteti gasi detalii despre situatia lui Ionut pe site-urile www.porumbel.net si www.porumbei.ro iar pentru alte detalii puteti contacta familia si la numerele de telefon

0768.843.245 –  Ionut Bahnar si 0766.215523 – Angelica Dragoslav

Fiecare dintre noi ar trebui sa se puna in situatia lui Ionut fie si pt cateva momente, doar asa va intelege ce simte un tanat cu un viitor in fata care din pacate insa nu va sti niciodata daca il va trai. Trebuie sa intindem o mana catre cei care au nevoie de ea si numai asa vom putea spune intr-o zi ca am facut tot ce se putea face!

Multumesc Ancai Iacob- Smile Fm Vaslui pentru acest material!

CategoriesForme diverse
  1. raluca din militari says:

    PENTRU IONUT BAHNAR –Acum am crescut .Am aproape 18 ani si am intrat pe internet sa te caut…te-am gasit si-mi era teama din nou sa nu te pierd. De fapt v-am cautat pe amandoi : pe tine si pe Florin. Am privit ecranul monitorului momente in sir cu ochii incetosati de lacrimi ,imi doream sa cuprind dintr-o privire toate informatiile despre tine si sa aflu ca acum esti sanatos.Numai acestor minunati colegi ai tai am aflat ca operatia a reusit! Sunt fericita acum ! Chiar daca nu te cunosc ,eram mica atunci cand ne-am intalnit ma doare sa stiu ca esti bolnav (sper sa fie de domeniul trecutului).Nu vreau sa te tulbur cu nimic ,daca eu sunt o amintire dureroasa pentru voi atunci considera ca nu sora ta ti-a transmis acest mesaj ,ci o persoana care are un suflet sensibil si vrea sa fie alaturi de tine asa cum au fost multi altii.Iti doresc multa sanatate si lui florin deasemeni ,tatalu tau si mamei tale multa putere sa treaca peste aceasta grea incercare ! Daca doresti sa ma vezi din pura curiozitate ma gasesti pe youtube -raluca din militari. Cu drag RALUCA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.