A fost o zi de vineri superba!

Am avut parte de  o zi de vineri absolut superba! De ce? Pentru ca m-am simtit stapana lumii!

O cafea dulce, un dus rapid, soarele care bate in geam, aerul care te face sa simti primavara cum adie usor prin par, haina subtire de primavara, adidasi, un telefon cu o veste buna sau cu o apreciere, o privire in oglinda. Cam acestea au fost  ingredientele zilei mele perfecte!

Partea cu privitul in oglinda este importanta: Fata/femeie, uita-te in oginda si spune-ti ca esti frumoasa! Ignora cosul de pe frunte, punctele negre, parul ciufulit sau vreun fir rebel, sprancenele care nu sunt chiar aranjate si zambeste cu toata increderea! Esti frumoasa, esti apreciata de cei care stiu sa aprecieze( nu baga in seama comentariile negative)!

Hai!Curaj!Iesi la aer! Nu-i asa ca ti se pare ca toata lumea iti zambeste , ca vanzatoarea de la covrigarie e mai draguta, ca tonomatul de cafea parca a preparat cafeaua mai repede, ca pana si controlorul RATP e mai simpatic? Nu-i asa ca simti ca ai toata puterea in maini, ca esti capabila sa semnezi orice contract, sa ai cel mai bun proiect, sa iei nota cea mai mare, sa obtii jobul dorit sau sa cuceresti baiatul care iti place?

Maine nu va mai fi vineri insa noi putem sa ne simtim frumoase si capabile de  lucruri marete in fiecare zi!

Hai, da-te jos din pat cu curaj si mergi la oglinda!Infrunta orice temere, orice suparare, orice cos sau punct negru pentru ca tu azi vei avea o zi superba!!!

  1. Paula says:

    OOOO, just perfect!
    E luni dimineata…m-am trezit…dar ….cam deprimata…ti-am citit postarea si parca ma simt mai bine :). Asa ar trebui sa gandim in fiecare zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.