Sa coboram privirea…

Comentam intr-un post acum ceva timp bunatatea oamenilor de Sarbatori: de Craciun si de Paste, cand se fac diverse actiuni caritabile pentru a-i ajuta pe cei bolnavi, batrani, singuri, nevoiasi. Dovada ca trebuie sa fim mai buni si atenti cu cei de langa noi este reprezentata de bolile necrutatoare. Oamenii se imbolnavesc in fiecare zi! Cei bolnavi au nevoie de sustinere morala si financiara in fiecare zi, nu doar de sarbatori!

“Destinul mi-a aplicat o lovitura in plin, care m-a aruncat la podea. Dar n-as vrea in ruptul capului sa stau acolo mai mult de 9 secunde si sa fiu declarat knock-out. Am fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica, un fel de cancer al sangelui. Dupa ce am tratat-o cu succes pana acum, medicii au cazut de acord ca cea mai buna optiune pentru mine este un transplant de maduva, operatie care nu se poate efectua in tarisoara noastra draga. Si asa am ajuns acum sa sper ca o sa fiu ajutat sa-mi rotunjesc conturile (foarte subtiri fata de necesar) cu vreo 120.000 – 150.000E in cel mai scurt timp posibil. Pentru ca da, aceasta procedura de transplant este una foarte costisitoare..”   Acestea sunt cuvintele lui Daniel Madalin Raduta

Noi il putem ajuta pe Daniel sa isi vada baietelul cum creste, merge la scoala, ia primul premiul la un concurs scolar, cum iese la prima intalnire cu iubita lui. Noi il putem ajuta sa ajunga sanatos la sarbatorirea nuntii de argint. Ne putem pune in locul lui pentru 5 minute? Cum e sa stii ca vei muri si vei lasa tot ce ai mai scump pe lume? Te trec fiori…si pe mine ma trec!

Acceseaza www.danielraduta.ro si afla cum il poti ajuta sa adune suma necesara transplantului. Pana acum s-au strans 50.378 €, pana la 150.000 euro mai trebuie sa ne straduim! Am incredere ca Daniel va fi bine!

CategoriesForme diverse
  1. Iulian says:

    Este colegul nostru de la BitDefender, una din cele mai importante firme recunoscute international, si totusi… si noi (da, noi, cei care toata lumea crede ca avem bani) avem nevoie de ajutor… Noi nu castigam mai mult ca altii, doar suficient cat sa spunem ca putem trai, in cazul in care ne imboldavim, nu prea ne mai ajung banii din salariu. Nici macar asigurarea medicala privata pe care o avem, nu ne asigura toate bolile, ci doar cateva (mai ieftine, ca sa spun asa). Colegii lui, printre care ma includ si eu, strangem in fiecare zi bani pentru el, organizam colecte, concursuri unde participantii platesc intrarea si toti banii ii revin lui, punem mana de la mana la fiecare salar, etc. Daniel Raduta e o persoana importanta pentru noi, nu pentru ca s-ar remarca prin performante sau prin alte calitati, ci pentru ca a dat dovada de colegialitate atunci cand a fost nevoie si pentru ca n-a lasat pe nimeni la greu, cand a fost nevoie de ajutorul lui. Acum el are nevoie de ajutorul nostru si totusi noi suntem programatori, facem tot ce ne sta in putere pentru ca computerele voastre sa nu se “imbolnaveasca”, noi suntem doctorii computerelor. Daca am fi doctori pentru oameni, poate situatia ar fi alta, nu am cere sute de mii de euro ca sa salvam o viata… Noi avem nevoie de ajutorul vostru, cei care folositi calculatoare (majoritatea securizate si devirusate de noi) sa puneti cat puteti, si un euro daca pune fiecare si tot s-ar apropia de suma necesara acea pusculita a vietii pe care o reprezinta contul lui Daniel Raduta. Eu am pus mai mult de un euro, tu cat pui?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.