Fluturele si-a luat zborul!:)

Va indemnam zilele trecute sa cautati fluturasul…Ei bine, a fost gasit!

www.saloaneiasi.ro doreste sa vina in ajutorul tau nu doar cu informatii despre toate saloanele de infrumusetare din Iasi ci si cu sfaturile specialistilor. Saptamanal, vom invita specialisti ieseni din domenii cat mai diverse care sa te ajute sa iti imbunatatesti stilul de viata: beauty, fashion, life&style, sanatate, nutritie, fitness, aerobic, make-up.

Multe dintre noi stim pasii de baza pe care trebuie sa ii facem pentru a avea grija de corpul nostru, de sanatatea noastra si chiar de psihicul nostru insa, haideti sa recunoastem: ii respectam acesti pasi, desi sunt de baza si de o importanta maxima? Ok, voi recunoaste eu prima: sunt seri in care nu ma demachiez spunadu-mi in gand “lasa, nu e chiar asa de grav!”, sunt multe momente in care imi “sufoc” parul uitand de balsamul pentru ingrijirea firelor degradate. Desi stiu ca gresesc, nu ma pot corecta singura. Am nevoie de cineva care sa ma “imbranceasca” si sa imi sopteasca: “Anca, nu uita, trebuie sa ai grija de tine, urmand acesti pasi mici dar extrem de importanti!”.
Parca citind aceste randuri te regasesti si tu, nu?
“Specialistii recomanda” este doza de “reamintire” si informare din partea persoanelor avizate in domeniu cu privire la ceea ce inseamna ingrijire personala. Vom avea grija si de barbatii din viata noastra, oferind sfaturi si recomandari si pentru ei.
In timp ce savurezi cafeaua de dimineata, fa o scurta plimbare pe www.saloaneiasi.ro sa afli cum poti sa ai grija de tine si sa fii mereu frumoasa!

Si eu sunt pe SaloaneIasi.Ro!

CategoriesForme diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.