Cat de importanta este sanatatea familiei tale?

Buna dimineata tuturor intr-o zi de 13!:) Abordam un subiect serios: sanatatea familiei! Cu totii avem micile dureri de cap, masea sau orice alta parte a corpului insa amanam vizitele la medic sau ne tratam cu leacuri babesti sau sfaturi date de farmacista.

Cat de importanta este sanatatea familiei tale? Este intrebarea zilei de pe www.iasulmonden.ro . Arata cat de importanta e sanatatea familiei tale:

http://www.iasulmonden.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=578:arata-cat-de-importanta-este-sanatatea-si-fericirea-familiei-tale&catid=20&Itemid=162


CategoriesForme diverse
 1. Anonim says:

  inghit tot felul de prostii , nu mai fac sport sau miscare decit cind repar ceva la masina , stau mult in fata calculatorului sau la volan , nu am un program regulat , numar pe degete plimbarile intr un an printr un parc , n am fost in viata mea la doctor pentru un control (frica prosteasca ) pentru toate relele pe care mi le fac mie ma consider sanatos…cit timp nu stiu , ma gandesc la cineva din familie , toata viata s a trezit la 5 , a dormit doua ore la amiaza , 1-2 pahare pe zi da niciodata mai mult , nus ce canon a avut de o viata a tinut post luni miercuri si vineri a trait o viata muncind hard , pe la 90 de ani s a asezat in pat si a zis chemati popa sa ma spovedeasca apoi a dat coltu linistit in scurt timp. as vrea totusi sa nu ajung in spital …mi se taie genunchii numa de la mirosul ala .promit ca in primavara mai fac o poza pe varf de ceahlau

 2. Anonim says:

  habar n am ce i aia “sanatate”, vreu sa nu ma doara nimic , insa nu vreau sa ma vaccinez ca e la moda , sau sa cad in depresii inutile ca zice nus ce doctor ca vai esti deraiat rau de la traseu.ma uit insa ca desi sunt matur nu tin pasu cu tata la unele treburi fizice de exemplu , urc in graba scarile sau car ceva dau cu limba de pamant aproape , ii clar ca in timp o sa apara “pene”
  .la mine conteaza libertatea , daca e sa plec maine in alt coltz de lume linistit fara sa am nici o grija ca “vai daca”… atunci e bine . ma enerveaza oamenii care daca le curg mucii oleaca gata is sageata la farmacii si lasa milionul pt niste rahaturi chimice care nus daca ii remediaza mai repede decit alte alternative.trebuie sa ma semnez sau ce?

 3. Anca Gilca says:

  inainte de a merge la farmacii, eu sfatuiesc pe toata lumea sa mearga la Plafar…ca un ceai din plante e mult mai sanatos ca o pastila.
  Sanatate multa in noul an iti urez:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.