“Nu cred in perfectiune…”

Carte de vizita

Nume si prenume: APOSTOLEANU ELENA ALEXANDRA

Data nasterii: 16 octombrie 1986

Orasul natal: MANGALIA

Studii: Facultatea de stiinte politice

Inna: ” Nu cred in perfectiune, ci in oameni care se completeaza reciproc si care au incredere unul in altul”

A gustat din success mai repede decat si-a imaginat si a reusit sa ajunga la  performante neatinse de vreun artist roman: locul 1 in Hot Dance Airplay Billboard, surclasandu-le pe Britney Spears si Lady Gaga.  Inna a ocupat locuri fruntase in topurile muzicale din Rusia, Polonia, Spania, Olanda, Belgia si a devenit “Femeia anului 2009” castigand “Gala femeilor de success”, categoria “Tinere talente in muzica”.  “10 minutes” este noul single al Innei care va fi lansat in curand!

IasulMonden:   Cum a fost anul 2009 pentru tine? Pentru fanii tai a fost un an foarte bun, cu surprize placute din partea ta si a echipei cu care lucrezi.

Inna: A fost cel mai bun an din viata mea: mi s-au intamplat numai lucruri extraordinare, piesele mele au ajuns locul 1 in numeroase topuri. Echipa cu care lucrez (prietenii dragi de la Play & Win, echipa de la Roton, managerul meu Lucian Stefan si baietii care se ocupa de site-ul meu,www.INNA.ro) si “chimia” dintre noi au contribuit la acest succes.

IM:    Cum impaci cariera cu viata personala? Cat timp reusesti sa petreci cu familia , prietenii sau iubitul(daca ai :P)?

Inna: In acest moment ma concentrez pe cariera si incerc ca tot timpul liber sa   il petrec cu familia si prietenii. Recunosc, sunt un om fericit din toate punctele de vedere  si asta le doresc si celor care citesc www.iasulmonden.ro.

IM: Cu ce artist din strainatate ai vrea sa faci un featuring? Dar din tara?

Inna: Sunt foarte multi artisti internationali care imi plac si cu care mi-as dori sa apar pe scena. Important este ca in cateva saptamani lansez un nou single in Romania care se numeste 10 MINUTES si care este in colaborare cu Play&Win.

IM: www.iasulmonden.ro este o revista online cu public preponderent feminin si cititoarele au o curiozitate: cum este barbatul perfect pentru tine?

Inna: Nu cred in perfectiune ci in oameni care se completeaza reciproc si care au incredere unul in altul.

IM: Cu bucataria cum te impaci? 🙂 Te aventurezi sa gatesti in adevaratul sens al cuvantului sau te limitezi la semi-preparate?

Inna: Talentul meu este muzica 😀

IM: Majoritatea artistilor au o afacere sau un job pe langa muzica. Tu ce job ai alege sa practici?

Inna: E important sa faci ce iti place si ce ti se potriveste, deocamdata ma concentrez pe muzica.

IM:     Daca aceasta ar fi ultima ta zi pe Pamant, cum ai vrea sa o petreci?

Inna: Cu cei dragi!

IM: Cu ce loc, din cate ai vizitat, te-ai identifica? Ce loc din cate ai vazut pana acum crezi ca te reprezinta cel mai bine?

Inna: Am fost in locuri minunate si am cunoscut oameni minunati insa cel mai bine ma simt acasa, printre ai mei.

IM: Revenind la muzica, ce planuri ai pe 2010?

Inna: Multe single-uri de no1. 🙂

IM: Pe unde te plimbi in perioada urmatoare? Fanilor din Iasi cand le faci o bucurie?

Inna: Pentru perioada urmatoare sunt programate multe concerte iar in Iasi ma intorc cu drag de fiecare data cand ma invitati.

(interviu realizat de Anca Gilca pentru www.iasulmonden.ro)

CategoriesInterviuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.