A venit si Mosul!:)

Am lenevit ca o pensionara timp de trei zile si am zapacit telecomanda la televizor in cele trei zile de Craciun 🙂 Cred ca multi dintre voi ati facut asa…pentru ca simteam cu totii nevoia sa ne odihnim.Am primit si zeci de smsuri cu Sarbatori Fericite si multe alte urari:) Nu sunt adepta a  astfel de smsuri, deci nu veti primi smsuri de la mine:)

Am ales cateva din smsuri ciudate/amuzante si vi le impartasesc:)

1. L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate , deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

2. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

3. Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului.Langa brad si langa foc sa va umple de noroc.Craciun fericit

4. Catelus cu parul cret, s-aveti Jeep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madonna ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!

5. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

6. Iata vine Mos Craciun,fara sanioara,
Un ren e bolnav nu-i zapada afara,
Dar in sacul lui are incarcate,
Sincere urari,multa sanatate
Doar belsug in casa si o viata frumoasa. LA MULTI ANI!

7. Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

8. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!

9. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

10. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…

11. Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!

Spor la facut bucate, la petrecut si va doresc un an plin de bucurii, zambete, iubire!

CategoriesForme diverse
  1. Florin says:

    Tu…eu am terminat-o cu tine pentru totdeauna. Pana aici a fost. Am aflat ce ai spus si ce ai facut…nu-ti permit sa zici toate aceste lucruri. Sa stii ca de la tine nu ma asteptam niciodata, chiar am avut incredere in tine. Si tu ce faci? Ce ai avut de castigat cu asta? Ce te duci si spui in gura mare ca…nu exista Mos Craciun! EXISTA! Craciun fericit alaturi de cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2

mins
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.