Daca ai gasi un portofel, pe strada, din intamplare, cu 650 lei in el…ce ai face?

Dacă ai găsi un portofel, pe stradă, din întâmplare, cu 650 lei în e, ce ai face?Mai ales în această perioadă în care cheltuim foarte mult şi orice ban în plus e binevenit. Cu 650 lei poţi face multe: o excursie la munte, o masă mai bogată de Crăciun, cadouri în plus pentru iubit/iubita,  haine noi pentru tine sau poate plăteşti o chitanţă restantă sau poate un batran îşi cumpără medicamentele ce îl ţin în viaţă.

Tu ce ai face dacă ai găsi aceşti bani? Cine ar câştiga: îngeraşul din partea dreaptă sau drăcuşorul din stânga? Inainte de a răspunde, citeşte ştirea de mai jos, am găsit-o într-un ziar ieşean. Felicitări celui ce a acţionat aşa!!!

“A găsit un portofel cu 650 lei şi l-a dat poliţiştilor

Un portofel plin cu bani, găsit pe stradă, nu l-a tentat pe Mihai U. (20 de ani, din Iaşi). Studentul nu a stat mult pe gânduri şi s-a dus la Secţia 3 Poliţie, unde a predat portofelul şi le-a spus oamenilor legii unde l-a găsit. În prezenţa acestuia, poliţiştii au verificat conţinutul portofelului şi au găsit în interior suma de 650 lei şi chitanţe fiscale pe numele unei femei din Iaşi. Aceasta a fost identificată şi chemată la sediul secţiei, unde bunurile găsite i-au fost restituite.”(evenimentul.ro)

Acum, vă rog, împărtăşiţi-mi gândurile voastre: ce aţi fi făcut în locul lui Mihai?

CategoriesForme diverse
  1. Loredana says:

    Exista un proverb/o zicere: ce tie nu-ti place altuia nu-i face. Daca tu ai fi cel ce pierde acel portofel cu acea suma ti-ai dori sa il primesti inapoi – si banii si actele, nu? In acest mod ar trebui sa gandim toti intr-o asemenea situatie. Bravo domnului ce a returnat portofelului si la cat mai multe astfel de exemple!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1

min
read

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.