Anca Gilca

Sustin

PRIME Iaşi este Asociaţia Studenţilor la “Comunicare şi Relaţii Publice”.

PRIME Iaşi desfăşoară activităţi cu şi pentru studenţii din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice prin care se urmăreşte dezvoltarea personală şi profesională a acestora.

Proiecte marca PRIME Iaşi care au devenit proiecte de tradiţie sunt: Atelierele PRIME Iaşi, PR Tea de Iaşi, Iaşi la CNSC, team ADventure, PeRspective.

Fundaţia “Tineri pentru tineri” este cea care creşte frumos adolescenţii din 15 judeţe din ţară implicându-i activ în problematica socială a tinerilor români.

Există oameni care cred că educaţia pe teme de sexualitate facută pe baza de voluntariat nu este eficientă. TpT demonstrează fără cusur din 1991 că se pot face schimbări în ţara noastră dacă într-adevar ne dorim şi muncim!

Acum doi ani şi jumatate am avut norocul să întâlnesc un grup de oameni cu aceeaşi idee ca şi mine: să schimbăm lucrurile în bine în România. Misiunea Educativa este să realizeze o schimbare în sistemul educaţional din România, mutând treptat interesul spre student, punctul central din educaţie. De aproape 8 ani, Grupul Educativa a întreprins o serie proiecte: RIUF (Romanian International University Fair), Edmundo (serviciu gratuit de consiliere pentru elevii/studenţii care vor să studieze peste hotare), Reviro (integrarea pe piaţa muncii din România a tinerilor cu potenţial care au studiat în străinătate).